PROMOMEUBLES

Contactgegevens PROMOMEUBLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMOMEUBLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMOMEUBLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Lodelinsart 32; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 48 63 00 (+32-071 48 63 00) 071 48 63 00 (+32-071 48 63 00)

Fax (fax): +32 (82) 500-42-78 +32 (82) 500-42-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMOMEUBLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMOMEUBLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMOMEUBLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMOMEUBLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMOMEUBLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMOMEUBLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMOMEUBLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMOMEUBLES
Products information PROMOMEUBLES

BTW identificatienummer (tax): BE09699523925
Ondernemingsnummer: 4719146728
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 259,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PROMOMEUBLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMOMEUBLES
(Get full report from official database of BE for PROMOMEUBLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMOMEUBLES
Addition kinds of activities for PROMOMEUBLES

395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
20839902. Maïsmeel | Corn malt
32119902. Kathedraal glas | Cathedral glass
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
36710217. Vacuüm buizen | Vacuum tubes
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators

Werken bij PROMOMEUBLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMOMEUBLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMOMEUBLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMOMEUBLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van PROMOMEUBLES in sociale netwerken
Look for responds of PROMOMEUBLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMOMEUBLES. Laat een reactie achter voor PROMOMEUBLES. PROMOMEUBLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMOMEUBLES. Leave a respond for PROMOMEUBLES. PROMOMEUBLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMOMEUBLES op de google maps. Adres en contacten PROMOMEUBLES
Location of PROMOMEUBLES on the google maps. Address and contacts of PROMOMEUBLES

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMOMEUBLES PROMOMEUBLES: MINIT BENELUX NV | JEAN DE WIN | AMEDE MAENHOUT | HOTEL GEORGES | Aveve Tuincentrum-Debergh

Other related companies as PROMOMEUBLES: MINIT BENELUX NV | JEAN DE WIN | AMEDE MAENHOUT | HOTEL GEORGES | Aveve Tuincentrum-Debergh

PROMOMEUBLES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMOMEUBLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09699523925. Het bedrijf PROMOMEUBLES bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Lodelinsart 32; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 259,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in PROMOMEUBLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROMOMEUBLES is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMOMEUBLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMOMEUBLES, openstaande posities, locatie van PROMOMEUBLES op de kaart.

PROMOMEUBLES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROMOMEUBLES, company assigned to the tax number BE09699523925. The company PROMOMEUBLES is located at the address: Chauss茅e de Lodelinsart 32; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 259,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - General. Products created in PROMOMEUBLES were not found.
The main activity of PROMOMEUBLES is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMOMEUBLES is not available. You also can look at reviews of PROMOMEUBLES, open positions, location of PROMOMEUBLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMOMEUBLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMOMEUBLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMOMEUBLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMOMEUBLES, employees, financial statistics.