Meubelen Vranken Keukens

Contactgegevens Meubelen Vranken Keukens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meubelen Vranken Keukens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meubelen Vranken Keukens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestersteenweg 99; 3850; Nieuwerkerken, België

Telefoon (phone): 011 68 33 34 (+32-011 68 33 34) 011 68 33 34 (+32-011 68 33 34)

Fax (fax): 011 69 11 33 (+32-011 69 11 33) 011 69 11 33 (+32-011 69 11 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meubelen Vranken Keukens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meubelen Vranken Keukens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meubelen Vranken Keukens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meubelen Vranken Keukens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meubelen Vranken Keukens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meubelen Vranken Keukens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meubelen Vranken Keukens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meubelen Vranken Keukens
Products information Meubelen Vranken Keukens

BTW identificatienummer (tax): BE07163330078
Ondernemingsnummer: 9141693115
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Meubelen Vranken Keukens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meubelen Vranken Keukens
(Get full report from official database of BE for Meubelen Vranken Keukens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meubelen Vranken Keukens
Addition kinds of activities for Meubelen Vranken Keukens

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
23690404. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Jackets: girls', children's, and infants'
23920601. Stoelhoesjes en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Chair covers and pads: made from purchased materials
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
50750204. Warmtewisselaars | Heat exchangers
59991603. Kaarswinkels | Candle shops

Werken bij Meubelen Vranken Keukens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meubelen Vranken Keukens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meubelen Vranken Keukens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meubelen Vranken Keukens. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van Meubelen Vranken Keukens in sociale netwerken
Look for responds of Meubelen Vranken Keukens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meubelen Vranken Keukens. Laat een reactie achter voor Meubelen Vranken Keukens. Meubelen Vranken Keukens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meubelen Vranken Keukens. Leave a respond for Meubelen Vranken Keukens. Meubelen Vranken Keukens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meubelen Vranken Keukens op de google maps. Adres en contacten Meubelen Vranken Keukens
Location of Meubelen Vranken Keukens on the google maps. Address and contacts of Meubelen Vranken Keukens

Andere gerelateerde bedrijven als come Meubelen Vranken Keukens Meubelen Vranken Keukens: IBNOUSINA | Legrand-Rondou | BOND MOYSON | LES BOUT'CHOUX | PAUL ROMAN

Other related companies as Meubelen Vranken Keukens: IBNOUSINA | Legrand-Rondou | BOND MOYSON | LES BOUT'CHOUX | PAUL ROMAN

Meubelen Vranken Keukens is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meubelen Vranken Keukens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07163330078. Het bedrijf Meubelen Vranken Keukens bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 99; 3850; Nieuwerkerken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 540,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in Meubelen Vranken Keukens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meubelen Vranken Keukens is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meubelen Vranken Keukens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meubelen Vranken Keukens, openstaande posities, locatie van Meubelen Vranken Keukens op de kaart.

Meubelen Vranken Keukens is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meubelen Vranken Keukens, company assigned to the tax number BE07163330078. The company Meubelen Vranken Keukens is located at the address: Diestersteenweg 99; 3850; Nieuwerkerken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 540,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - General. Products created in Meubelen Vranken Keukens were not found.
The main activity of Meubelen Vranken Keukens is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Meubelen Vranken Keukens is not available. You also can look at reviews of Meubelen Vranken Keukens, open positions, location of Meubelen Vranken Keukens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meubelen Vranken Keukens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meubelen Vranken Keukens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meubelen Vranken Keukens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meubelen Vranken Keukens, employees, financial statistics.