MEUBELEN PUT SCHEPKENS

Contactgegevens MEUBELEN PUT SCHEPKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN PUT SCHEPKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN PUT SCHEPKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gestelstraat 18; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 011 42 50 10 (+32-011 42 50 10) 011 42 50 10 (+32-011 42 50 10)

Fax (fax): 011 42 30 75 (+32-011 42 30 75) 011 42 30 75 (+32-011 42 30 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN PUT SCHEPKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN PUT SCHEPKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN PUT SCHEPKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN PUT SCHEPKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN PUT SCHEPKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN PUT SCHEPKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN PUT SCHEPKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN PUT SCHEPKENS
Products information MEUBELEN PUT SCHEPKENS

BTW identificatienummer (tax): BE09421020507
Ondernemingsnummer: 6824676513
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN PUT SCHEPKENS
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN PUT SCHEPKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN PUT SCHEPKENS
Addition kinds of activities for MEUBELEN PUT SCHEPKENS

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
511301. Verzendkosten | Shipping supplies
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
79991001. Landbouwbeurs | Agricultural fair

Werken bij MEUBELEN PUT SCHEPKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN PUT SCHEPKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN PUT SCHEPKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN PUT SCHEPKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN PUT SCHEPKENS in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN PUT SCHEPKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN PUT SCHEPKENS. Laat een reactie achter voor MEUBELEN PUT SCHEPKENS. MEUBELEN PUT SCHEPKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN PUT SCHEPKENS. Leave a respond for MEUBELEN PUT SCHEPKENS. MEUBELEN PUT SCHEPKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN PUT SCHEPKENS op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN PUT SCHEPKENS
Location of MEUBELEN PUT SCHEPKENS on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN PUT SCHEPKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN PUT SCHEPKENS MEUBELEN PUT SCHEPKENS: ASLK-CGER Bank | Van Herck NV | VIDEO ELSDONK | FERNAND CAPELLE | MULTIPLANT

Other related companies as MEUBELEN PUT SCHEPKENS: ASLK-CGER Bank | Van Herck NV | VIDEO ELSDONK | FERNAND CAPELLE | MULTIPLANT

MEUBELEN PUT SCHEPKENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN PUT SCHEPKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09421020507. Het bedrijf MEUBELEN PUT SCHEPKENS bevindt zich op het adres: Gestelstraat 18; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN PUT SCHEPKENS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN PUT SCHEPKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN PUT SCHEPKENS, openstaande posities, locatie van MEUBELEN PUT SCHEPKENS op de kaart.

MEUBELEN PUT SCHEPKENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN PUT SCHEPKENS, company assigned to the tax number BE09421020507. The company MEUBELEN PUT SCHEPKENS is located at the address: Gestelstraat 18; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of MEUBELEN PUT SCHEPKENS is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN PUT SCHEPKENS is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN PUT SCHEPKENS, open positions, location of MEUBELEN PUT SCHEPKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN PUT SCHEPKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN PUT SCHEPKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN PUT SCHEPKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN PUT SCHEPKENS, employees, financial statistics.