MEUBELEN HENRI NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MEUBELEN HENRI NV
Private companiesMiscellaneous Retail • MEUBELEN HENRI NV

Contactgegevens MEUBELEN HENRI NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN HENRI NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN HENRI NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijvelsesteenweg 370; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 363 01 12; 02 363 01 21 (+32-02 363 01 12; 02 363 01 21) 02 363 01 12; 02 363 01 21 (+32-02 363 01 12; 02 363 01 21)

Fax (fax): 02 360 12 48 (+32-02 360 12 48) 02 360 12 48 (+32-02 360 12 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN HENRI NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN HENRI NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN HENRI NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN HENRI NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN HENRI NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN HENRI NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN HENRI NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN HENRI NV
Products information MEUBELEN HENRI NV

BTW identificatienummer (tax): BE09771759033
Ondernemingsnummer: 1678955078
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Beds & mattresses - Retail; Kitchen installations

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN HENRI NV
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN HENRI NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN HENRI NV
Addition kinds of activities for MEUBELEN HENRI NV

593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
02730105. Forel boerderij | Trout farm
15420402. Brandstationsbouw | Fire station construction
23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij MEUBELEN HENRI NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN HENRI NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN HENRI NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN HENRI NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN HENRI NV in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN HENRI NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN HENRI NV. Laat een reactie achter voor MEUBELEN HENRI NV. MEUBELEN HENRI NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN HENRI NV. Leave a respond for MEUBELEN HENRI NV. MEUBELEN HENRI NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN HENRI NV op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN HENRI NV
Location of MEUBELEN HENRI NV on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN HENRI NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN HENRI NV MEUBELEN HENRI NV: RAYMOND PARAGE | DERMA TRUCKS | 2001 INFORMATIQUE | MARLEEN VERMEULEN | Blanquart Consulting

Other related companies as MEUBELEN HENRI NV: RAYMOND PARAGE | DERMA TRUCKS | 2001 INFORMATIQUE | MARLEEN VERMEULEN | Blanquart Consulting

MEUBELEN HENRI NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN HENRI NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09771759033. Het bedrijf MEUBELEN HENRI NV bevindt zich op het adres: Nijvelsesteenweg 370; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN HENRI NV is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN HENRI NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN HENRI NV, openstaande posities, locatie van MEUBELEN HENRI NV op de kaart.

MEUBELEN HENRI NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN HENRI NV, company assigned to the tax number BE09771759033. The company MEUBELEN HENRI NV is located at the address: Nijvelsesteenweg 370; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. List of products are Beds & mattresses - Retail; Kitchen installations.
The main activity of MEUBELEN HENRI NV is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN HENRI NV is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN HENRI NV, open positions, location of MEUBELEN HENRI NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN HENRI NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN HENRI NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN HENRI NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN HENRI NV, employees, financial statistics.