Megara NV

Contactgegevens Megara NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Megara NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Megara NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bellegemsestraat 159; 8510; Kortrijk (Bellegem), België

Telefoon (phone): 056 26 89 40 (+32-056 26 89 40) 056 26 89 40 (+32-056 26 89 40)

Fax (fax): +32 (71) 600-90-86 +32 (71) 600-90-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Megara NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Megara NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Megara NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Megara NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Megara NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Megara NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Megara NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Megara NV
Products information Megara NV

BTW identificatienummer (tax): BE04013000488
Ondernemingsnummer: 4130279541
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Furniture - Juvenile

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Megara NV
(Get full report from official database of BE for Megara NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Megara NV
Addition kinds of activities for Megara NV

23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
32910200. Schuurstenen, behalve maalstenen: grond of geheel | Abrasive stones, except grinding stones: ground or whole
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
35470201. Barfabrieken | Bar mills
36259914. Weerstandswielencontroles | Resistance welder controls
56610100. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij Megara NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Megara NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Megara NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Megara NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Megara NV in sociale netwerken
Look for responds of Megara NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Megara NV. Laat een reactie achter voor Megara NV. Megara NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Megara NV. Leave a respond for Megara NV. Megara NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Megara NV op de google maps. Adres en contacten Megara NV
Location of Megara NV on the google maps. Address and contacts of Megara NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Megara NV Megara NV: LORGUET & FILS | BEAUTY CORNER | FA. KONFORTA | Van Loey L | J. DEVOS

Other related companies as Megara NV: LORGUET & FILS | BEAUTY CORNER | FA. KONFORTA | Van Loey L | J. DEVOS

Megara NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Megara NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013000488. Het bedrijf Megara NV bevindt zich op het adres: Bellegemsestraat 159; 8510; Kortrijk (Bellegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Furniture - Juvenile.
De hoofdactiviteit van Megara NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Megara NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Megara NV, openstaande posities, locatie van Megara NV op de kaart.

Megara NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Megara NV, company assigned to the tax number BE04013000488. The company Megara NV is located at the address: Bellegemsestraat 159; 8510; Kortrijk (Bellegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - General. List of products are Furniture - Juvenile.
The main activity of Megara NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Megara NV is not available. You also can look at reviews of Megara NV, open positions, location of Megara NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Megara NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Megara NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Megara NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Megara NV, employees, financial statistics.