Hindrikx Meubelen NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Hindrikx Meubelen NV
Private companiesMetal Mining • Hindrikx Meubelen NV

Contactgegevens Hindrikx Meubelen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hindrikx Meubelen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hindrikx Meubelen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikersteenweg 309; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 10 16 (+32-011 27 10 16) 011 27 10 16 (+32-011 27 10 16)

Fax (fax): 011 28 30 90 (+32-011 28 30 90) 011 28 30 90 (+32-011 28 30 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hindrikx Meubelen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hindrikx Meubelen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hindrikx Meubelen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hindrikx Meubelen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hindrikx Meubelen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hindrikx Meubelen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hindrikx Meubelen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hindrikx Meubelen NV
Products information Hindrikx Meubelen NV

BTW identificatienummer (tax): BE08620117187
Ondernemingsnummer: 1589691162
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Beds & mattresses - Retail; Furniture - Juvenile; Furniture - Armchairs; Upholsterers

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hindrikx Meubelen NV
(Get full report from official database of BE for Hindrikx Meubelen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hindrikx Meubelen NV
Addition kinds of activities for Hindrikx Meubelen NV

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
50440103. Kassa's | Cash registers
70110000. Hotels en motels | Hotels and motels
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law

Werken bij Hindrikx Meubelen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hindrikx Meubelen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hindrikx Meubelen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hindrikx Meubelen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van Hindrikx Meubelen NV in sociale netwerken
Look for responds of Hindrikx Meubelen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hindrikx Meubelen NV. Laat een reactie achter voor Hindrikx Meubelen NV. Hindrikx Meubelen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hindrikx Meubelen NV. Leave a respond for Hindrikx Meubelen NV. Hindrikx Meubelen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hindrikx Meubelen NV op de google maps. Adres en contacten Hindrikx Meubelen NV
Location of Hindrikx Meubelen NV on the google maps. Address and contacts of Hindrikx Meubelen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hindrikx Meubelen NV Hindrikx Meubelen NV: GILBERT DE PAEPE | Clavie B | Viroux Ets | Mardi BVBA | erard

Other related companies as Hindrikx Meubelen NV: GILBERT DE PAEPE | Clavie B | Viroux Ets | Mardi BVBA | erard

Hindrikx Meubelen NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hindrikx Meubelen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08620117187. Het bedrijf Hindrikx Meubelen NV bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 309; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Furniture - Juvenile; Furniture - Armchairs; Upholsterers.
De hoofdactiviteit van Hindrikx Meubelen NV is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hindrikx Meubelen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hindrikx Meubelen NV, openstaande posities, locatie van Hindrikx Meubelen NV op de kaart.

Hindrikx Meubelen NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hindrikx Meubelen NV, company assigned to the tax number BE08620117187. The company Hindrikx Meubelen NV is located at the address: Luikersteenweg 309; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - General. List of products are Beds & mattresses - Retail; Furniture - Juvenile; Furniture - Armchairs; Upholsterers.
The main activity of Hindrikx Meubelen NV is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hindrikx Meubelen NV is not available. You also can look at reviews of Hindrikx Meubelen NV, open positions, location of Hindrikx Meubelen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hindrikx Meubelen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hindrikx Meubelen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hindrikx Meubelen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hindrikx Meubelen NV, employees, financial statistics.