De Vikings

Contactgegevens De Vikings: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vikings: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vikings

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fr. Verbeekstraat 181A; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 657 34 66 (+32-02 657 34 66) 02 657 34 66 (+32-02 657 34 66)

Fax (fax): 02 657 62 85 (+32-02 657 62 85) 02 657 62 85 (+32-02 657 62 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vikings: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vikings"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vikings"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vikings, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vikings. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vikings, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vikings. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vikings
Products information De Vikings

BTW identificatienummer (tax): BE08473449707
Ondernemingsnummer: 1260650634
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Vikings zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vikings
(Get full report from official database of BE for De Vikings)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vikings
Addition kinds of activities for De Vikings

1081. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
27899900. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
35329900. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
73790100. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service

Werken bij De Vikings: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vikings: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vikings. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vikings. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van De Vikings in sociale netwerken
Look for responds of De Vikings in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vikings. Laat een reactie achter voor De Vikings. De Vikings bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vikings. Leave a respond for De Vikings. De Vikings on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vikings op de google maps. Adres en contacten De Vikings
Location of De Vikings on the google maps. Address and contacts of De Vikings

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vikings De Vikings: TEATER NOK | Versmissen NV | Optomed SPRL | ECOLE MATERN. COMMUNALE | VCLB-CENTRUM

Other related companies as De Vikings: TEATER NOK | Versmissen NV | Optomed SPRL | ECOLE MATERN. COMMUNALE | VCLB-CENTRUM

De Vikings is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vikings, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08473449707. Het bedrijf De Vikings bevindt zich op het adres: Fr. Verbeekstraat 181A; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in De Vikings zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vikings is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vikings is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vikings, openstaande posities, locatie van De Vikings op de kaart.

De Vikings is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vikings, company assigned to the tax number BE08473449707. The company De Vikings is located at the address: Fr. Verbeekstraat 181A; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - General. Products created in De Vikings were not found.
The main activity of De Vikings is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vikings is not available. You also can look at reviews of De Vikings, open positions, location of De Vikings on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vikings, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vikings, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vikings, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vikings, employees, financial statistics.