De Geyter Decor

Contactgegevens De Geyter Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Geyter Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Geyter Decor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duisburgsesteenweg 139; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 687 71 30 (+32-02 687 71 30) 02 687 71 30 (+32-02 687 71 30)

Fax (fax): 02 687 72 18 (+32-02 687 72 18) 02 687 72 18 (+32-02 687 72 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Geyter Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Geyter Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Geyter Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Geyter Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Geyter Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Geyter Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Geyter Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Geyter Decor
Products information De Geyter Decor

BTW identificatienummer (tax): BE08779968261
Ondernemingsnummer: 4375274658
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Geyter Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Geyter Decor
(Get full report from official database of BE for De Geyter Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Geyter Decor
Addition kinds of activities for De Geyter Decor

539900. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)

Werken bij De Geyter Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Geyter Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Geyter Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Geyter Decor. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

Zoek naar antwoorden van De Geyter Decor in sociale netwerken
Look for responds of De Geyter Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Geyter Decor. Laat een reactie achter voor De Geyter Decor. De Geyter Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Geyter Decor. Leave a respond for De Geyter Decor. De Geyter Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Geyter Decor op de google maps. Adres en contacten De Geyter Decor
Location of De Geyter Decor on the google maps. Address and contacts of De Geyter Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come De Geyter Decor De Geyter Decor: COIFFURE SONIA | Huis Vandecruys BVBA | Delodder J | Hemeleers BVBA | RADIO EAGLE

Other related companies as De Geyter Decor: COIFFURE SONIA | Huis Vandecruys BVBA | Delodder J | Hemeleers BVBA | RADIO EAGLE

De Geyter Decor is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Geyter Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08779968261. Het bedrijf De Geyter Decor bevindt zich op het adres: Duisburgsesteenweg 139; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in De Geyter Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Geyter Decor is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Geyter Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Geyter Decor, openstaande posities, locatie van De Geyter Decor op de kaart.

De Geyter Decor is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Geyter Decor, company assigned to the tax number BE08779968261. The company De Geyter Decor is located at the address: Duisburgsesteenweg 139; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - General. Products created in De Geyter Decor were not found.
The main activity of De Geyter Decor is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Geyter Decor is not available. You also can look at reviews of De Geyter Decor, open positions, location of De Geyter Decor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Geyter Decor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Geyter Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Geyter Decor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Geyter Decor, employees, financial statistics.