Raemaekers Communications Agencies

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Raemaekers Communications Agencies
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Raemaekers Communications Agencies

Contactgegevens Raemaekers Communications Agencies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raemaekers Communications Agencies: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raemaekers Communications Agencies

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschopsweyerstraat 37; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 59 65 80 (+32-011 59 65 80) 011 59 65 80 (+32-011 59 65 80)

Fax (fax): 011 31 66 32 (+32-011 31 66 32) 011 31 66 32 (+32-011 31 66 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raemaekers Communications Agencies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raemaekers Communications Agencies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raemaekers Communications Agencies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raemaekers Communications Agencies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raemaekers Communications Agencies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raemaekers Communications Agencies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raemaekers Communications Agencies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raemaekers Communications Agencies
Products information Raemaekers Communications Agencies

BTW identificatienummer (tax): BE09360595703
Ondernemingsnummer: 1565521240
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Advertising agencies & consultants; Graphic designers; Market research agencies; Marketing - Consultants

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raemaekers Communications Agencies
(Get full report from official database of BE for Raemaekers Communications Agencies)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raemaekers Communications Agencies
Addition kinds of activities for Raemaekers Communications Agencies

17420103. Mantelwerk | Mantel work
28190603. hydrazine | Hydrazine
34410101. Boot- en scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Boat and barge sections, prefabricated metal
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
48330000. Televisiestations | Television broadcasting stations
51449904. Pluimvee: levend, gekleed of bevroren (niet verpakt) | Poultry: live, dressed or frozen (unpackaged)
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij Raemaekers Communications Agencies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raemaekers Communications Agencies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raemaekers Communications Agencies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raemaekers Communications Agencies. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • PRODUCTIE OPERATOR LAMINEERMACHINE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor aan de lamineermachine. Je zorgt ervoor dat laminagelijn vlot verloopt en voert tevens ook kwaliteitscontroles uit.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

Zoek naar antwoorden van Raemaekers Communications Agencies in sociale netwerken
Look for responds of Raemaekers Communications Agencies in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raemaekers Communications Agencies. Laat een reactie achter voor Raemaekers Communications Agencies. Raemaekers Communications Agencies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raemaekers Communications Agencies. Leave a respond for Raemaekers Communications Agencies. Raemaekers Communications Agencies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raemaekers Communications Agencies op de google maps. Adres en contacten Raemaekers Communications Agencies
Location of Raemaekers Communications Agencies on the google maps. Address and contacts of Raemaekers Communications Agencies

Andere gerelateerde bedrijven als come Raemaekers Communications Agencies Raemaekers Communications Agencies: GALERIE DE L'EAU D'HEURE | Denyves BVBA | KURT DE WULF | ENTREPRISE CLEMENT DETHIER SPRL | HANSON ORTHO

Other related companies as Raemaekers Communications Agencies: GALERIE DE L'EAU D'HEURE | Denyves BVBA | KURT DE WULF | ENTREPRISE CLEMENT DETHIER SPRL | HANSON ORTHO

Raemaekers Communications Agencies is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raemaekers Communications Agencies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09360595703. Het bedrijf Raemaekers Communications Agencies bevindt zich op het adres: Bisschopsweyerstraat 37; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Garden. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants; Graphic designers; Market research agencies; Marketing - Consultants.
De hoofdactiviteit van Raemaekers Communications Agencies is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raemaekers Communications Agencies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raemaekers Communications Agencies, openstaande posities, locatie van Raemaekers Communications Agencies op de kaart.

Raemaekers Communications Agencies is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raemaekers Communications Agencies, company assigned to the tax number BE09360595703. The company Raemaekers Communications Agencies is located at the address: Bisschopsweyerstraat 37; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Garden. List of products are Advertising agencies & consultants; Graphic designers; Market research agencies; Marketing - Consultants.
The main activity of Raemaekers Communications Agencies is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Raemaekers Communications Agencies is not available. You also can look at reviews of Raemaekers Communications Agencies, open positions, location of Raemaekers Communications Agencies on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raemaekers Communications Agencies, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raemaekers Communications Agencies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raemaekers Communications Agencies, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raemaekers Communications Agencies, employees, financial statistics.