Rampel Designs Belgium

Contactgegevens Rampel Designs Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rampel Designs Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rampel Designs Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nestor de Ti猫restraat 38; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 77 87 49 (+32-053 77 87 49) 053 77 87 49 (+32-053 77 87 49)

Fax (fax): 053 77 87 49 (+32-053 77 87 49) 053 77 87 49 (+32-053 77 87 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rampel Designs Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rampel Designs Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rampel Designs Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rampel Designs Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rampel Designs Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rampel Designs Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rampel Designs Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rampel Designs Belgium
Products information Rampel Designs Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE05784545898
Ondernemingsnummer: 1228240966
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Rampel Designs Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rampel Designs Belgium
(Get full report from official database of BE for Rampel Designs Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rampel Designs Belgium
Addition kinds of activities for Rampel Designs Belgium

509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
17940000. Uitboren | Excavation work
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
50880301. Luchtvaartapparatuur en -benodigdheden | Aeronautical equipment and supplies
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij Rampel Designs Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rampel Designs Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rampel Designs Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rampel Designs Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van Rampel Designs Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Rampel Designs Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rampel Designs Belgium. Laat een reactie achter voor Rampel Designs Belgium. Rampel Designs Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rampel Designs Belgium. Leave a respond for Rampel Designs Belgium. Rampel Designs Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rampel Designs Belgium op de google maps. Adres en contacten Rampel Designs Belgium
Location of Rampel Designs Belgium on the google maps. Address and contacts of Rampel Designs Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Rampel Designs Belgium Rampel Designs Belgium: Noppe l | Marcelis NV | LA FERME AQUATIQUE | RODE KRUIS MOORSLEDE | PVD-EVENTS VAN DUYSE PATRICK

Other related companies as Rampel Designs Belgium: Noppe l | Marcelis NV | LA FERME AQUATIQUE | RODE KRUIS MOORSLEDE | PVD-EVENTS VAN DUYSE PATRICK

Rampel Designs Belgium is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rampel Designs Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05784545898. Het bedrijf Rampel Designs Belgium bevindt zich op het adres: Nestor de Ti猫restraat 38; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Design. Producten gemaakt in Rampel Designs Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rampel Designs Belgium is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rampel Designs Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rampel Designs Belgium, openstaande posities, locatie van Rampel Designs Belgium op de kaart.

Rampel Designs Belgium is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rampel Designs Belgium, company assigned to the tax number BE05784545898. The company Rampel Designs Belgium is located at the address: Nestor de Ti猫restraat 38; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Design. Products created in Rampel Designs Belgium were not found.
The main activity of Rampel Designs Belgium is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rampel Designs Belgium is not available. You also can look at reviews of Rampel Designs Belgium, open positions, location of Rampel Designs Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rampel Designs Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rampel Designs Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rampel Designs Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rampel Designs Belgium, employees, financial statistics.