GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA
Private companiesForestry • GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA

Contactgegevens GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Holle Eikaard 22; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 457 48 67 (+32-03 457 48 67) 03 457 48 67 (+32-03 457 48 67)

Fax (fax): 03 458 46 22 (+32-03 458 46 22) 03 458 46 22 (+32-03 458 46 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA
Products information GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01271636962
Ondernemingsnummer: 1822875976
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Furniture - Custom made

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA
(Get full report from official database of BE for GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA
Addition kinds of activities for GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA

393102. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership

Werken bij GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog - psychotherapeut volwassenen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Psylodie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psylodie is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychologie-psychotherapie en diëtiek in Wetteren. In de praktijk werken momenteel een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor kinderen en jongeren, een klinisch psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen en een diëtiste. Om ons team uit te breiden en de druk op de wachtlijst weg te nemen, zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende psycholoog-psychotherapeut voor volwassenen, die een psychotherapie-opleiding afgerond heeft of nog in opleiding is. We zijn met sterke voorkeur op zoek naar iemand die naast individuele therapie ook relatietherapie en gezinsgesprekken kan opnemen. In ons team vinden we het belangrijk om cliënten écht te leren kennen, ons aanbod af te stemmen op de cliënt en individueel te werk te gaan met therapieplannen op maat. Op de teamvergaderingen is er mogelijkheid tot samen nadenken hoe we de cliënt het beste kunnen helpen en intervisie. Veiligheid, vertrouwen en constructieve samenwerking staan voor ons centraal. We zijn op zoek naar een collega die zich in dezelfde waarden kan terugvinden. De praktijk bestaat uit modern ingerichte lokalen, afgestemd op de discipline die er gebruik van maakt. Er is verder een toiletruimte, wachtruimte en bergruimte voorzien. De praktijk ligt dicht bij het centrum en het station van Wetteren. Er is parking in de straat. Om al wat in voeling te komen met waar wij als praktijk voor willen staan, kan je een kijkje nemen op onze website www.psylodie.be

  • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. Laat een reactie achter voor GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. Leave a respond for GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA. GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA op de google maps. Adres en contacten GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA
Location of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA on the google maps. Address and contacts of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA: Van Calck Sports | A.G. CLASSIC-DESIGN | OBSERVATIECENTRUM KOMPAS | Janssens J-M | Nagels M

Other related companies as GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA: Van Calck Sports | A.G. CLASSIC-DESIGN | OBSERVATIECENTRUM KOMPAS | Janssens J-M | Nagels M

GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01271636962. Het bedrijf GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA bevindt zich op het adres: Holle Eikaard 22; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 105,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Design. Lijst met producten zijn Furniture - Custom made.
De hoofdactiviteit van GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, openstaande posities, locatie van GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA op de kaart.

GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, company assigned to the tax number BE01271636962. The company GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA is located at the address: Holle Eikaard 22; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 105,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Design. List of products are Furniture - Custom made.
The main activity of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA is not available. You also can look at reviews of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, open positions, location of GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOBBAERT INTERIEURPROJECTEN BVBA, employees, financial statistics.