Comptoir du meuble

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Comptoir du meuble
Private companiesReal Estate • Comptoir du meuble

Contactgegevens Comptoir du meuble: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptoir du meuble: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptoir du meuble

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Doyenn茅 124; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 344 34 36 (+32-02 344 34 36) 02 344 34 36 (+32-02 344 34 36)

Fax (fax): 02 344 34 36 (+32-02 344 34 36) 02 344 34 36 (+32-02 344 34 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptoir du meuble: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptoir du meuble"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptoir du meuble"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptoir du meuble, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptoir du meuble. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptoir du meuble, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptoir du meuble. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptoir du meuble
Products information Comptoir du meuble

BTW identificatienummer (tax): BE02175262451
Ondernemingsnummer: 5198425292
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Comptoir du meuble zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptoir du meuble
(Get full report from official database of BE for Comptoir du meuble)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptoir du meuble
Addition kinds of activities for Comptoir du meuble

249100. Houtbescherming | Wood preserving
13899913. Perforeren van behuizingen | Perforating well casings
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
34520100. Pins | Pins
55510000. Boothandelaars | Boat dealers
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij Comptoir du meuble: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptoir du meuble: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptoir du meuble. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptoir du meuble. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Comptoir du meuble in sociale netwerken
Look for responds of Comptoir du meuble in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptoir du meuble. Laat een reactie achter voor Comptoir du meuble. Comptoir du meuble bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptoir du meuble. Leave a respond for Comptoir du meuble. Comptoir du meuble on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptoir du meuble op de google maps. Adres en contacten Comptoir du meuble
Location of Comptoir du meuble on the google maps. Address and contacts of Comptoir du meuble

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptoir du meuble Comptoir du meuble: Dumez/T. | EDDY VANACKER | AMBERHOEVE | GARAGE DIMITRI | Mus茅e (Du)

Other related companies as Comptoir du meuble: Dumez/T. | EDDY VANACKER | AMBERHOEVE | GARAGE DIMITRI | Mus茅e (Du)

Comptoir du meuble is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comptoir du meuble, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02175262451. Het bedrijf Comptoir du meuble bevindt zich op het adres: Rue du Doyenn茅 124; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Design. Producten gemaakt in Comptoir du meuble zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comptoir du meuble is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptoir du meuble is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptoir du meuble, openstaande posities, locatie van Comptoir du meuble op de kaart.

Comptoir du meuble is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comptoir du meuble, company assigned to the tax number BE02175262451. The company Comptoir du meuble is located at the address: Rue du Doyenn茅 124; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Design. Products created in Comptoir du meuble were not found.
The main activity of Comptoir du meuble is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptoir du meuble is not available. You also can look at reviews of Comptoir du meuble, open positions, location of Comptoir du meuble on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptoir du meuble, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptoir du meuble, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptoir du meuble, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptoir du meuble, employees, financial statistics.