Bofidi-Revac Aalst BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Bofidi-Revac Aalst BVBA
Private companiesLegal Services • Bofidi-Revac Aalst BVBA

Contactgegevens Bofidi-Revac Aalst BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bofidi-Revac Aalst BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bofidi-Revac Aalst BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wellekensstraat 45; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 73 08 40 (+32-053 73 08 40) 053 73 08 40 (+32-053 73 08 40)

Fax (fax): 053 80 37 46 (+32-053 80 37 46) 053 80 37 46 (+32-053 80 37 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bofidi-Revac Aalst BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bofidi-Revac Aalst BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bofidi-Revac Aalst BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bofidi-Revac Aalst BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bofidi-Revac Aalst BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bofidi-Revac Aalst BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bofidi-Revac Aalst BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bofidi-Revac Aalst BVBA
Products information Bofidi-Revac Aalst BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08015045166
Ondernemingsnummer: 7344604492
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Bofidi-Revac Aalst BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bofidi-Revac Aalst BVBA
(Get full report from official database of BE for Bofidi-Revac Aalst BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bofidi-Revac Aalst BVBA
Addition kinds of activities for Bofidi-Revac Aalst BVBA

594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
38260101. Vlam fotometers | Flame photometers
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
82119901. Basisschool, nec | Elementary school, nec

Werken bij Bofidi-Revac Aalst BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bofidi-Revac Aalst BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bofidi-Revac Aalst BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bofidi-Revac Aalst BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Bofidi-Revac Aalst BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bofidi-Revac Aalst BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bofidi-Revac Aalst BVBA. Laat een reactie achter voor Bofidi-Revac Aalst BVBA. Bofidi-Revac Aalst BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bofidi-Revac Aalst BVBA. Leave a respond for Bofidi-Revac Aalst BVBA. Bofidi-Revac Aalst BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bofidi-Revac Aalst BVBA op de google maps. Adres en contacten Bofidi-Revac Aalst BVBA
Location of Bofidi-Revac Aalst BVBA on the google maps. Address and contacts of Bofidi-Revac Aalst BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bofidi-Revac Aalst BVBA Bofidi-Revac Aalst BVBA: HENRI THONE | MICHEL KARL SCHRAUBEN | LUC KEERMAN | TARIN - BOSSART | V茅lodrome (Le)

Other related companies as Bofidi-Revac Aalst BVBA: HENRI THONE | MICHEL KARL SCHRAUBEN | LUC KEERMAN | TARIN - BOSSART | V茅lodrome (Le)

Bofidi-Revac Aalst BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bofidi-Revac Aalst BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08015045166. Het bedrijf Bofidi-Revac Aalst BVBA bevindt zich op het adres: Wellekensstraat 45; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Bofidi-Revac Aalst BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bofidi-Revac Aalst BVBA is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bofidi-Revac Aalst BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bofidi-Revac Aalst BVBA, openstaande posities, locatie van Bofidi-Revac Aalst BVBA op de kaart.

Bofidi-Revac Aalst BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bofidi-Revac Aalst BVBA, company assigned to the tax number BE08015045166. The company Bofidi-Revac Aalst BVBA is located at the address: Wellekensstraat 45; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Bofidi-Revac Aalst BVBA were not found.
The main activity of Bofidi-Revac Aalst BVBA is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bofidi-Revac Aalst BVBA is not available. You also can look at reviews of Bofidi-Revac Aalst BVBA, open positions, location of Bofidi-Revac Aalst BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bofidi-Revac Aalst BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bofidi-Revac Aalst BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bofidi-Revac Aalst BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bofidi-Revac Aalst BVBA, employees, financial statistics.