A.G.I.M.-Intermeuble

Contactgegevens A.G.I.M.-Intermeuble: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G.I.M.-Intermeuble: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G.I.M.-Intermeuble

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Demeer 49; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 426 16 64; 0475 66 74 68 (+32-02 426 16 64; 0475 66 74 68) 02 426 16 64; 0475 66 74 68 (+32-02 426 16 64; 0475 66 74 68)

Fax (fax): 02 426 71 10 (+32-02 426 71 10) 02 426 71 10 (+32-02 426 71 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G.I.M.-Intermeuble: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G.I.M.-Intermeuble"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G.I.M.-Intermeuble"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G.I.M.-Intermeuble, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G.I.M.-Intermeuble. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G.I.M.-Intermeuble, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G.I.M.-Intermeuble. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G.I.M.-Intermeuble
Products information A.G.I.M.-Intermeuble

BTW identificatienummer (tax): BE01830841064
Ondernemingsnummer: 4021240234
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Carpenters; Art & decorative joineries

Product categorie (product category): Furniture - Custom made

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G.I.M.-Intermeuble
(Get full report from official database of BE for A.G.I.M.-Intermeuble)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G.I.M.-Intermeuble
Addition kinds of activities for A.G.I.M.-Intermeuble

27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
34439916. lasverbindingen | Weldments
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
80990103. Bloeddruk testen | Blood pressure testing

Werken bij A.G.I.M.-Intermeuble: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G.I.M.-Intermeuble: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G.I.M.-Intermeuble. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G.I.M.-Intermeuble. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van A.G.I.M.-Intermeuble in sociale netwerken
Look for responds of A.G.I.M.-Intermeuble in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G.I.M.-Intermeuble. Laat een reactie achter voor A.G.I.M.-Intermeuble. A.G.I.M.-Intermeuble bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G.I.M.-Intermeuble. Leave a respond for A.G.I.M.-Intermeuble. A.G.I.M.-Intermeuble on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G.I.M.-Intermeuble op de google maps. Adres en contacten A.G.I.M.-Intermeuble
Location of A.G.I.M.-Intermeuble on the google maps. Address and contacts of A.G.I.M.-Intermeuble

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G.I.M.-Intermeuble A.G.I.M.-Intermeuble: LOVANIUM TENNIS & SQUASH CLUB | Burmex Computers BVBA | Henin Lucia | Van Baekel NV | JOZEF DE SMUL

Other related companies as A.G.I.M.-Intermeuble: LOVANIUM TENNIS & SQUASH CLUB | Burmex Computers BVBA | Henin Lucia | Van Baekel NV | JOZEF DE SMUL

A.G.I.M.-Intermeuble is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.G.I.M.-Intermeuble, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01830841064. Het bedrijf A.G.I.M.-Intermeuble bevindt zich op het adres: Rue Charles Demeer 49; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Custom made. Lijst met producten zijn Carpenters; Art & decorative joineries.
De hoofdactiviteit van A.G.I.M.-Intermeuble is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G.I.M.-Intermeuble is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G.I.M.-Intermeuble, openstaande posities, locatie van A.G.I.M.-Intermeuble op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.G.I.M.-Intermeuble is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.G.I.M.-Intermeuble, company assigned to the tax number BE01830841064. The company A.G.I.M.-Intermeuble is located at the address: Rue Charles Demeer 49; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Custom made. List of products are Carpenters; Art & decorative joineries.
The main activity of A.G.I.M.-Intermeuble is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G.I.M.-Intermeuble is not available. You also can look at reviews of A.G.I.M.-Intermeuble, open positions, location of A.G.I.M.-Intermeuble on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G.I.M.-Intermeuble, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G.I.M.-Intermeuble, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G.I.M.-Intermeuble, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G.I.M.-Intermeuble, employees, financial statistics.