Van Baekel NV

Contactgegevens Van Baekel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Baekel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Baekel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bevrijdingslaan 49; 2450; Meerhout, België

Telefoon (phone): 014 30 00 84 (+32-014 30 00 84) 014 30 00 84 (+32-014 30 00 84)

Fax (fax): 014 30 08 44 (+32-014 30 08 44) 014 30 08 44 (+32-014 30 08 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Baekel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Baekel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Baekel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Baekel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Baekel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Baekel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Baekel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Baekel NV
Products information Van Baekel NV

BTW identificatienummer (tax): BE04822692871
Ondernemingsnummer: 8002960205
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Baekel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Baekel NV
(Get full report from official database of BE for Van Baekel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Baekel NV
Addition kinds of activities for Van Baekel NV

353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
01610000. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
22959901. Cambric: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Cambric: varnished, waxed, and impregnated
33999905. termiet | Thermite
45229904. Helikopter dragers, onopgelost | Helicopter carriers, nonscheduled
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
75349903. Banden reparatie winkel | Tire repair shop

Werken bij Van Baekel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Baekel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Baekel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Baekel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • CNC Plooier (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

Zoek naar antwoorden van Van Baekel NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Baekel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Baekel NV. Laat een reactie achter voor Van Baekel NV. Van Baekel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Baekel NV. Leave a respond for Van Baekel NV. Van Baekel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Baekel NV op de google maps. Adres en contacten Van Baekel NV
Location of Van Baekel NV on the google maps. Address and contacts of Van Baekel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Baekel NV Van Baekel NV: DIRK DE LA RUELLE | LCC TRANS-ENVOI | GAYTANT | Vanderheeren Johan | HERMANS FOTO-VIDEO

Other related companies as Van Baekel NV: DIRK DE LA RUELLE | LCC TRANS-ENVOI | GAYTANT | Vanderheeren Johan | HERMANS FOTO-VIDEO

Van Baekel NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Baekel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04822692871. Het bedrijf Van Baekel NV bevindt zich op het adres: Bevrijdingslaan 49; 2450; Meerhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Producten gemaakt in Van Baekel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Baekel NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Baekel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Baekel NV, openstaande posities, locatie van Van Baekel NV op de kaart.

Van Baekel NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Baekel NV, company assigned to the tax number BE04822692871. The company Van Baekel NV is located at the address: Bevrijdingslaan 49; 2450; Meerhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble, granite and natural stone. Products created in Van Baekel NV were not found.
The main activity of Van Baekel NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Baekel NV is not available. You also can look at reviews of Van Baekel NV, open positions, location of Van Baekel NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Baekel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Baekel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Baekel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Baekel NV, employees, financial statistics.