Cr茅aspace & Masereel SA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Cr茅aspace & Masereel SA
Private companiesPaper and Allied Products • Cr茅aspace & Masereel SA

Contactgegevens Cr茅aspace & Masereel SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cr茅aspace & Masereel SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cr茅aspace & Masereel SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 106; 4431; Ans (Loncin), België

Telefoon (phone): 04 247 71 50 (+32-04 247 71 50) 04 247 71 50 (+32-04 247 71 50)

Fax (fax): 04 263 61 10 (+32-04 263 61 10) 04 263 61 10 (+32-04 263 61 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cr茅aspace & Masereel SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cr茅aspace & Masereel SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cr茅aspace & Masereel SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cr茅aspace & Masereel SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cr茅aspace & Masereel SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cr茅aspace & Masereel SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cr茅aspace & Masereel SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cr茅aspace & Masereel SA
Products information Cr茅aspace & Masereel SA

BTW identificatienummer (tax): BE02444976806
Ondernemingsnummer: 4455200195
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Libraries - Equipment; Furniture - Office

Product categorie (product category): Furniture - Collectivities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cr茅aspace & Masereel SA
(Get full report from official database of BE for Cr茅aspace & Masereel SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cr茅aspace & Masereel SA
Addition kinds of activities for Cr茅aspace & Masereel SA

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement

Werken bij Cr茅aspace & Masereel SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cr茅aspace & Masereel SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cr茅aspace & Masereel SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cr茅aspace & Masereel SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Cr茅aspace & Masereel SA in sociale netwerken
Look for responds of Cr茅aspace & Masereel SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cr茅aspace & Masereel SA. Laat een reactie achter voor Cr茅aspace & Masereel SA. Cr茅aspace & Masereel SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cr茅aspace & Masereel SA. Leave a respond for Cr茅aspace & Masereel SA. Cr茅aspace & Masereel SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cr茅aspace & Masereel SA op de google maps. Adres en contacten Cr茅aspace & Masereel SA
Location of Cr茅aspace & Masereel SA on the google maps. Address and contacts of Cr茅aspace & Masereel SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cr茅aspace & Masereel SA Cr茅aspace & Masereel SA: SENDA-KOT | TRANS VID?O PRODUCTION | V.C. RIBAMBELLE MARCHIN | OLIVIER MIGNOLET | Chambego BVBA

Other related companies as Cr茅aspace & Masereel SA: SENDA-KOT | TRANS VID?O PRODUCTION | V.C. RIBAMBELLE MARCHIN | OLIVIER MIGNOLET | Chambego BVBA

Cr茅aspace & Masereel SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cr茅aspace & Masereel SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02444976806. Het bedrijf Cr茅aspace & Masereel SA bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 106; 4431; Ans (Loncin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Collectivities. Lijst met producten zijn Libraries - Equipment; Furniture - Office.
De hoofdactiviteit van Cr茅aspace & Masereel SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cr茅aspace & Masereel SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cr茅aspace & Masereel SA, openstaande posities, locatie van Cr茅aspace & Masereel SA op de kaart.

Cr茅aspace & Masereel SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cr茅aspace & Masereel SA, company assigned to the tax number BE02444976806. The company Cr茅aspace & Masereel SA is located at the address: Rue Emile Vandervelde 106; 4431; Ans (Loncin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Collectivities. List of products are Libraries - Equipment; Furniture - Office.
The main activity of Cr茅aspace & Masereel SA is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cr茅aspace & Masereel SA is not available. You also can look at reviews of Cr茅aspace & Masereel SA, open positions, location of Cr茅aspace & Masereel SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cr茅aspace & Masereel SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cr茅aspace & Masereel SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cr茅aspace & Masereel SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cr茅aspace & Masereel SA, employees, financial statistics.