V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA
Private companiesTransportation Equipment • V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA

Contactgegevens V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostmalsebaan 1C; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts), België

Telefoon (phone): 03 605 87 33 (+32-03 605 87 33) 03 605 87 33 (+32-03 605 87 33)

Fax (fax): +32 (82) 635-29-98 +32 (82) 635-29-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA
Products information V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05185516357
Ondernemingsnummer: 2109069824
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Armchairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA
(Get full report from official database of BE for V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA
Addition kinds of activities for V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
027299. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
225900. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
38269917. titrimeters | Titrimeters

Werken bij V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. Laat een reactie achter voor V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. Leave a respond for V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA. V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA op de google maps. Adres en contacten V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA
Location of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA on the google maps. Address and contacts of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA: FLMSC-WAVIN NV | TRAITEUR GEVERS | S. VERMEERSCH | BOVAN | HEYNRO

Other related companies as V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA: FLMSC-WAVIN NV | TRAITEUR GEVERS | S. VERMEERSCH | BOVAN | HEYNRO

V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05185516357. Het bedrijf V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA bevindt zich op het adres: Oostmalsebaan 1C; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 157,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - Armchairs. Producten gemaakt in V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, openstaande posities, locatie van V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA op de kaart.

V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, company assigned to the tax number BE05185516357. The company V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA is located at the address: Oostmalsebaan 1C; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 157,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - Armchairs. Products created in V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA were not found.
The main activity of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA is not available. You also can look at reviews of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, open positions, location of V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V2 bij van Heeren en Hovelingen BVBA, employees, financial statistics.