Duchesse Bris茅e (La)

Contactgegevens Duchesse Bris茅e (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duchesse Bris茅e (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Duchesse Bris茅e (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Stevens 38; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 87 24 (+32-02 512 87 24) 02 512 87 24 (+32-02 512 87 24)

Fax (fax): +32 (15) 291-33-79 +32 (15) 291-33-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duchesse Bris茅e (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duchesse Bris茅e (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duchesse Bris茅e (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duchesse Bris茅e (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duchesse Bris茅e (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duchesse Bris茅e (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duchesse Bris茅e (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duchesse Bris茅e (La)
Products information Duchesse Bris茅e (La)

BTW identificatienummer (tax): BE04026733398
Ondernemingsnummer: 3689178466
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Duchesse Bris茅e (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Armchairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duchesse Bris茅e (La)
(Get full report from official database of BE for Duchesse Bris茅e (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Duchesse Bris茅e (La)
Addition kinds of activities for Duchesse Bris茅e (La)

794102. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
28360103. serums | Serums
28990505. Rosin maten | Rosin sizes
33540203. Buis, geëxtrudeerd of getrokken, aluminium | Tube, extruded or drawn, aluminum

Werken bij Duchesse Bris茅e (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duchesse Bris茅e (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duchesse Bris茅e (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duchesse Bris茅e (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VG-BUILD

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Duchesse Bris茅e (La) in sociale netwerken
Look for responds of Duchesse Bris茅e (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duchesse Bris茅e (La). Laat een reactie achter voor Duchesse Bris茅e (La). Duchesse Bris茅e (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duchesse Bris茅e (La). Leave a respond for Duchesse Bris茅e (La). Duchesse Bris茅e (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duchesse Bris茅e (La) op de google maps. Adres en contacten Duchesse Bris茅e (La)
Location of Duchesse Bris茅e (La) on the google maps. Address and contacts of Duchesse Bris茅e (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Duchesse Bris茅e (La) Duchesse Bris茅e (La): Beltico SA | AERTS EN ZOON | LES ARTISANS DU NETTOYAGE | NOBLESSE BENELUX BVBA | Struzik Alain

Other related companies as Duchesse Bris茅e (La): Beltico SA | AERTS EN ZOON | LES ARTISANS DU NETTOYAGE | NOBLESSE BENELUX BVBA | Struzik Alain

Duchesse Bris茅e (La) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duchesse Bris茅e (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04026733398. Het bedrijf Duchesse Bris茅e (La) bevindt zich op het adres: Rue Joseph Stevens 38; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Armchairs. Producten gemaakt in Duchesse Bris茅e (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duchesse Bris茅e (La) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duchesse Bris茅e (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duchesse Bris茅e (La), openstaande posities, locatie van Duchesse Bris茅e (La) op de kaart.

Duchesse Bris茅e (La) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duchesse Bris茅e (La), company assigned to the tax number BE04026733398. The company Duchesse Bris茅e (La) is located at the address: Rue Joseph Stevens 38; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Armchairs. Products created in Duchesse Bris茅e (La) were not found.
The main activity of Duchesse Bris茅e (La) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Duchesse Bris茅e (La) is not available. You also can look at reviews of Duchesse Bris茅e (La), open positions, location of Duchesse Bris茅e (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duchesse Bris茅e (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duchesse Bris茅e (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duchesse Bris茅e (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duchesse Bris茅e (La), employees, financial statistics.