PDS Vellenbewerking B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • PDS Vellenbewerking B.V.B.A.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • PDS Vellenbewerking B.V.B.A.

Contactgegevens PDS Vellenbewerking B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PDS Vellenbewerking B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PDS Vellenbewerking B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haenhoutstraat 181 9070 Destelbergen, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PDS Vellenbewerking B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PDS Vellenbewerking B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PDS Vellenbewerking B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PDS Vellenbewerking B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PDS Vellenbewerking B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PDS Vellenbewerking B.V.B.A.
Products information PDS Vellenbewerking B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09704742431
Ondernemingsnummer: 4191528320
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Furskins; Pelts and skins for decoration

Product categorie (product category): Fur Garments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PDS Vellenbewerking B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for PDS Vellenbewerking B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PDS Vellenbewerking B.V.B.A.
Addition kinds of activities for PDS Vellenbewerking B.V.B.A.

4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
8222. Junior colleges | Junior colleges
263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
28910202. Kleefstoffen, kunststof | Adhesives, plastic
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
35230109. Oogstmachines, fruit, groente, tabak, enz. | Harvesters, fruit, vegetable, tobacco, etc.
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
39619904. Sleutelhangers, behalve edelmetaal | Keychains, except precious metal

Werken bij PDS Vellenbewerking B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PDS Vellenbewerking B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

Zoek naar antwoorden van PDS Vellenbewerking B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of PDS Vellenbewerking B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. PDS Vellenbewerking B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. Leave a respond for PDS Vellenbewerking B.V.B.A.. PDS Vellenbewerking B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PDS Vellenbewerking B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten PDS Vellenbewerking B.V.B.A.
Location of PDS Vellenbewerking B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of PDS Vellenbewerking B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come PDS Vellenbewerking B.V.B.A. PDS Vellenbewerking B.V.B.A.: F.C. ESPOIR TARCIENNOIS | P.V. Clean | Malle's Huis | Medicom bvba | A.C.S.

Other related companies as PDS Vellenbewerking B.V.B.A.: F.C. ESPOIR TARCIENNOIS | P.V. Clean | Malle's Huis | Medicom bvba | A.C.S.

PDS Vellenbewerking B.V.B.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PDS Vellenbewerking B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09704742431. Het bedrijf PDS Vellenbewerking B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Haenhoutstraat 181 9070 Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fur Garments. Lijst met producten zijn Furskins; Pelts and skins for decoration.
De hoofdactiviteit van PDS Vellenbewerking B.V.B.A. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PDS Vellenbewerking B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PDS Vellenbewerking B.V.B.A., openstaande posities, locatie van PDS Vellenbewerking B.V.B.A. op de kaart.

PDS Vellenbewerking B.V.B.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PDS Vellenbewerking B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09704742431. The company PDS Vellenbewerking B.V.B.A. is located at the address: Haenhoutstraat 181 9070 Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fur Garments. List of products are Furskins; Pelts and skins for decoration.
The main activity of PDS Vellenbewerking B.V.B.A. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PDS Vellenbewerking B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of PDS Vellenbewerking B.V.B.A., open positions, location of PDS Vellenbewerking B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PDS Vellenbewerking B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PDS Vellenbewerking B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PDS Vellenbewerking B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PDS Vellenbewerking B.V.B.A., employees, financial statistics.