Verhoeven Rouwcentrum BVBA

Contactgegevens Verhoeven Rouwcentrum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhoeven Rouwcentrum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhoeven Rouwcentrum BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Franz Wittoucklaan 51; 9060; Zelzate, België

Telefoon (phone): 09 345 84 86 (+32-09 345 84 86) 09 345 84 86 (+32-09 345 84 86)

Fax (fax): 09 345 57 49 (+32-09 345 57 49) 09 345 57 49 (+32-09 345 57 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhoeven Rouwcentrum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhoeven Rouwcentrum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhoeven Rouwcentrum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhoeven Rouwcentrum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhoeven Rouwcentrum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhoeven Rouwcentrum BVBA
Products information Verhoeven Rouwcentrum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06825225830
Ondernemingsnummer: 1641601562
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Verhoeven Rouwcentrum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhoeven Rouwcentrum BVBA
(Get full report from official database of BE for Verhoeven Rouwcentrum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhoeven Rouwcentrum BVBA
Addition kinds of activities for Verhoeven Rouwcentrum BVBA

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
01820000. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
20330304. Vruchtensappen: vers | Fruit juices: fresh
73239903. Credit clearinghouse | Credit clearinghouse
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services

Werken bij Verhoeven Rouwcentrum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhoeven Rouwcentrum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Verhoeven Rouwcentrum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verhoeven Rouwcentrum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Laat een reactie achter voor Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Verhoeven Rouwcentrum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Leave a respond for Verhoeven Rouwcentrum BVBA. Verhoeven Rouwcentrum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhoeven Rouwcentrum BVBA op de google maps. Adres en contacten Verhoeven Rouwcentrum BVBA
Location of Verhoeven Rouwcentrum BVBA on the google maps. Address and contacts of Verhoeven Rouwcentrum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhoeven Rouwcentrum BVBA Verhoeven Rouwcentrum BVBA: JUNGHEINRICH NV | GS-Soft | CATTERIJ PHICARO | COIFFURE ANTOINE | Envirotox NV

Other related companies as Verhoeven Rouwcentrum BVBA: JUNGHEINRICH NV | GS-Soft | CATTERIJ PHICARO | COIFFURE ANTOINE | Envirotox NV

Verhoeven Rouwcentrum BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhoeven Rouwcentrum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06825225830. Het bedrijf Verhoeven Rouwcentrum BVBA bevindt zich op het adres: Franz Wittoucklaan 51; 9060; Zelzate. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Verhoeven Rouwcentrum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhoeven Rouwcentrum BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhoeven Rouwcentrum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhoeven Rouwcentrum BVBA, openstaande posities, locatie van Verhoeven Rouwcentrum BVBA op de kaart.

Verhoeven Rouwcentrum BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verhoeven Rouwcentrum BVBA, company assigned to the tax number BE06825225830. The company Verhoeven Rouwcentrum BVBA is located at the address: Franz Wittoucklaan 51; 9060; Zelzate. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Funeral directors. Products created in Verhoeven Rouwcentrum BVBA were not found.
The main activity of Verhoeven Rouwcentrum BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhoeven Rouwcentrum BVBA is not available. You also can look at reviews of Verhoeven Rouwcentrum BVBA, open positions, location of Verhoeven Rouwcentrum BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhoeven Rouwcentrum BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhoeven Rouwcentrum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhoeven Rouwcentrum BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhoeven Rouwcentrum BVBA, employees, financial statistics.