Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn

Contactgegevens Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsestraat 61; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 54 29 (+32-016 22 54 29) 016 22 54 29 (+32-016 22 54 29)

Fax (fax): +32 (81) 611-54-31 +32 (81) 611-54-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn
Products information Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn

BTW identificatienummer (tax): BE08504486083
Ondernemingsnummer: 8543762207
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn
(Get full report from official database of BE for Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn
Addition kinds of activities for Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
233999. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
356402. Blowers en fans | Blowers and fans
481300. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
864103. Jeugdorganisaties | Youth organizations
32910700. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies

Werken bij Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn in sociale netwerken
Look for responds of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Laat een reactie achter voor Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Leave a respond for Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn. Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn op de google maps. Adres en contacten Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn
Location of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn on the google maps. Address and contacts of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn: JOS SIBORGS INT TRANSPORT BVBA | TOILETTAGE HAPPY DOG | LEOPOLD BAIJOT | PIRARD & CIE | DE GOUDEN KIP

Other related companies as Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn: JOS SIBORGS INT TRANSPORT BVBA | TOILETTAGE HAPPY DOG | LEOPOLD BAIJOT | PIRARD & CIE | DE GOUDEN KIP

Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08504486083. Het bedrijf Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn bevindt zich op het adres: Brusselsestraat 61; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, openstaande posities, locatie van Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn op de kaart.

Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, company assigned to the tax number BE08504486083. The company Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn is located at the address: Brusselsestraat 61; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Funeral directors. Products created in Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn were not found.
The main activity of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn is not available. You also can look at reviews of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, open positions, location of Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanweverenbergh-Rudi De Meerleire-Tossyn, employees, financial statistics.