VAN PARIJS-CODDENS BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VAN PARIJS-CODDENS BVBA
Private companiesWater Transportation • VAN PARIJS-CODDENS BVBA

Contactgegevens VAN PARIJS-CODDENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN PARIJS-CODDENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN PARIJS-CODDENS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lostraat 18; 9880; Aalter, België

Telefoon (phone): 09 374 77 44; 0475 25 14 15 (+32-09 374 77 44; 0475 25 14 15) 09 374 77 44; 0475 25 14 15 (+32-09 374 77 44; 0475 25 14 15)

Fax (fax): 09 375 26 05 (+32-09 375 26 05) 09 375 26 05 (+32-09 375 26 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN PARIJS-CODDENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN PARIJS-CODDENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN PARIJS-CODDENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN PARIJS-CODDENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN PARIJS-CODDENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN PARIJS-CODDENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN PARIJS-CODDENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN PARIJS-CODDENS BVBA
Products information VAN PARIJS-CODDENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09565490722
Ondernemingsnummer: 9744293212
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VAN PARIJS-CODDENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN PARIJS-CODDENS BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN PARIJS-CODDENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN PARIJS-CODDENS BVBA
Addition kinds of activities for VAN PARIJS-CODDENS BVBA

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
25990103. Gereedschapstoestellen, fabriek | Tool stands, factory
35230405. Clippers, voor dierlijk gebruik: hand of elektrisch | Clippers, for animal use: hand or electric
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies

Werken bij VAN PARIJS-CODDENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN PARIJS-CODDENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN PARIJS-CODDENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN PARIJS-CODDENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van VAN PARIJS-CODDENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN PARIJS-CODDENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN PARIJS-CODDENS BVBA. Laat een reactie achter voor VAN PARIJS-CODDENS BVBA. VAN PARIJS-CODDENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN PARIJS-CODDENS BVBA. Leave a respond for VAN PARIJS-CODDENS BVBA. VAN PARIJS-CODDENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN PARIJS-CODDENS BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN PARIJS-CODDENS BVBA
Location of VAN PARIJS-CODDENS BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN PARIJS-CODDENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN PARIJS-CODDENS BVBA VAN PARIJS-CODDENS BVBA: BROCANTE DU TAILLIS PRة | ETIENNE DEWISPELAERE | RONALD HUYBEN | L. ABRAMS | IFOR WILLIAMS TRAILERS BELGIUM

Other related companies as VAN PARIJS-CODDENS BVBA: BROCANTE DU TAILLIS PRة | ETIENNE DEWISPELAERE | RONALD HUYBEN | L. ABRAMS | IFOR WILLIAMS TRAILERS BELGIUM

VAN PARIJS-CODDENS BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN PARIJS-CODDENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565490722. Het bedrijf VAN PARIJS-CODDENS BVBA bevindt zich op het adres: Lostraat 18; 9880; Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 707,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in VAN PARIJS-CODDENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN PARIJS-CODDENS BVBA is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN PARIJS-CODDENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN PARIJS-CODDENS BVBA, openstaande posities, locatie van VAN PARIJS-CODDENS BVBA op de kaart.

VAN PARIJS-CODDENS BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN PARIJS-CODDENS BVBA, company assigned to the tax number BE09565490722. The company VAN PARIJS-CODDENS BVBA is located at the address: Lostraat 18; 9880; Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 707,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Funeral directors. Products created in VAN PARIJS-CODDENS BVBA were not found.
The main activity of VAN PARIJS-CODDENS BVBA is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN PARIJS-CODDENS BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN PARIJS-CODDENS BVBA, open positions, location of VAN PARIJS-CODDENS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN PARIJS-CODDENS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN PARIJS-CODDENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN PARIJS-CODDENS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN PARIJS-CODDENS BVBA, employees, financial statistics.