VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN

Contactgegevens VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Pintelaan 170; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 83 83 (+32-09 222 83 83) 09 222 83 83 (+32-09 222 83 83)

Fax (fax): +32 (9) 944-60-10 +32 (9) 944-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN
Products information VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01012359619
Ondernemingsnummer: 1510864257
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN
(Get full report from official database of BE for VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN
Addition kinds of activities for VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN

4925. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
31990109. richtkeggen | Whipstocks
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
39990403. Pelts: schrapen, currying, looien, bleken en verven | Pelts: scraping, currying, tanning, bleaching, and dyeing
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
50320504. Betonmengsels | Concrete mixtures
75490302. Slepen, stacaravans | Towing, mobile homes
79930200. Spelmachines | Game machines
86419905. Recreatievereniging | Recreation association

Werken bij VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. Laat een reactie achter voor VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. Leave a respond for VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN. VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN op de google maps. Adres en contacten VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN
Location of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN on the google maps. Address and contacts of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN: ANNEZO A | LE MOULIN CHANTANT | LES JARDINS DE BOONDAEL | STEINMETZ BELGIUM | F. VAN DEN NOORTGAETE

Other related companies as VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN: ANNEZO A | LE MOULIN CHANTANT | LES JARDINS DE BOONDAEL | STEINMETZ BELGIUM | F. VAN DEN NOORTGAETE

VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01012359619. Het bedrijf VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN bevindt zich op het adres: De Pintelaan 170; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, openstaande posities, locatie van VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN op de kaart.

VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, company assigned to the tax number BE01012359619. The company VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN is located at the address: De Pintelaan 170; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Funeral directors. Products created in VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN were not found.
The main activity of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN is not available. You also can look at reviews of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, open positions, location of VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN CAUWENBERGE-SOMERLINCK BEGRAFENISSEN, employees, financial statistics.