ROLAND HANKARD SPRL

Contactgegevens ROLAND HANKARD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND HANKARD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND HANKARD SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Stevensstraat 59; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 377 73 03 (+32-02 377 73 03) 02 377 73 03 (+32-02 377 73 03)

Fax (fax): 02 331 23 76 (+32-02 331 23 76) 02 331 23 76 (+32-02 331 23 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND HANKARD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND HANKARD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND HANKARD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND HANKARD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND HANKARD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND HANKARD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND HANKARD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND HANKARD SPRL
Products information ROLAND HANKARD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01418029785
Ondernemingsnummer: 3600738525
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ROLAND HANKARD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND HANKARD SPRL
(Get full report from official database of BE for ROLAND HANKARD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND HANKARD SPRL
Addition kinds of activities for ROLAND HANKARD SPRL

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
346500. Automotive stampings | Automotive stampings
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
45810103. Hangar operatie | Hangar operation
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services

Werken bij ROLAND HANKARD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND HANKARD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND HANKARD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND HANKARD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van ROLAND HANKARD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND HANKARD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND HANKARD SPRL. Laat een reactie achter voor ROLAND HANKARD SPRL. ROLAND HANKARD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND HANKARD SPRL. Leave a respond for ROLAND HANKARD SPRL. ROLAND HANKARD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND HANKARD SPRL op de google maps. Adres en contacten ROLAND HANKARD SPRL
Location of ROLAND HANKARD SPRL on the google maps. Address and contacts of ROLAND HANKARD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND HANKARD SPRL ROLAND HANKARD SPRL: CENTRALE DES VIANDES | WILLEM PEERS | D'Hooghe G | NADINE HAAGEN | CHRISTIAN PETIT

Other related companies as ROLAND HANKARD SPRL: CENTRALE DES VIANDES | WILLEM PEERS | D'Hooghe G | NADINE HAAGEN | CHRISTIAN PETIT

ROLAND HANKARD SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND HANKARD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01418029785. Het bedrijf ROLAND HANKARD SPRL bevindt zich op het adres: Sint-Stevensstraat 59; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in ROLAND HANKARD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAND HANKARD SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND HANKARD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND HANKARD SPRL, openstaande posities, locatie van ROLAND HANKARD SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROLAND HANKARD SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND HANKARD SPRL, company assigned to the tax number BE01418029785. The company ROLAND HANKARD SPRL is located at the address: Sint-Stevensstraat 59; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. Products created in ROLAND HANKARD SPRL were not found.
The main activity of ROLAND HANKARD SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND HANKARD SPRL is not available. You also can look at reviews of ROLAND HANKARD SPRL, open positions, location of ROLAND HANKARD SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND HANKARD SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND HANKARD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND HANKARD SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND HANKARD SPRL, employees, financial statistics.