LES POMPES FUNEBRES MINTEN

Contactgegevens LES POMPES FUNEBRES MINTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES POMPES FUNEBRES MINTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES POMPES FUNEBRES MINTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue G茅n茅ral Dossin de Saint-Georges 17; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 216 16 16 (+32-02 216 16 16) 02 216 16 16 (+32-02 216 16 16)

Fax (fax): +32 (14) 719-43-81 +32 (14) 719-43-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES POMPES FUNEBRES MINTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES POMPES FUNEBRES MINTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES POMPES FUNEBRES MINTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES POMPES FUNEBRES MINTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES POMPES FUNEBRES MINTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES POMPES FUNEBRES MINTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES POMPES FUNEBRES MINTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES POMPES FUNEBRES MINTEN
Products information LES POMPES FUNEBRES MINTEN

BTW identificatienummer (tax): BE05770812988
Ondernemingsnummer: 1669342041
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LES POMPES FUNEBRES MINTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES POMPES FUNEBRES MINTEN
(Get full report from official database of BE for LES POMPES FUNEBRES MINTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES POMPES FUNEBRES MINTEN
Addition kinds of activities for LES POMPES FUNEBRES MINTEN

20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
25190100. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij LES POMPES FUNEBRES MINTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES POMPES FUNEBRES MINTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES POMPES FUNEBRES MINTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES POMPES FUNEBRES MINTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Thuisverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    verzorging van patiënten aan huis ouderenzorg palliatieve zorgen wondverzorging ....

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van LES POMPES FUNEBRES MINTEN in sociale netwerken
Look for responds of LES POMPES FUNEBRES MINTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES POMPES FUNEBRES MINTEN. Laat een reactie achter voor LES POMPES FUNEBRES MINTEN. LES POMPES FUNEBRES MINTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES POMPES FUNEBRES MINTEN. Leave a respond for LES POMPES FUNEBRES MINTEN. LES POMPES FUNEBRES MINTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES POMPES FUNEBRES MINTEN op de google maps. Adres en contacten LES POMPES FUNEBRES MINTEN
Location of LES POMPES FUNEBRES MINTEN on the google maps. Address and contacts of LES POMPES FUNEBRES MINTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LES POMPES FUNEBRES MINTEN LES POMPES FUNEBRES MINTEN: Catherine | Dubbel Punt BVBA | Van Den Bulck V | PIERRE REMACLE | Marco Leer

Other related companies as LES POMPES FUNEBRES MINTEN: Catherine | Dubbel Punt BVBA | Van Den Bulck V | PIERRE REMACLE | Marco Leer

LES POMPES FUNEBRES MINTEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES POMPES FUNEBRES MINTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05770812988. Het bedrijf LES POMPES FUNEBRES MINTEN bevindt zich op het adres: Avenue G茅n茅ral Dossin de Saint-Georges 17; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in LES POMPES FUNEBRES MINTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES POMPES FUNEBRES MINTEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES POMPES FUNEBRES MINTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES POMPES FUNEBRES MINTEN, openstaande posities, locatie van LES POMPES FUNEBRES MINTEN op de kaart.

LES POMPES FUNEBRES MINTEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES POMPES FUNEBRES MINTEN, company assigned to the tax number BE05770812988. The company LES POMPES FUNEBRES MINTEN is located at the address: Avenue G茅n茅ral Dossin de Saint-Georges 17; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. Products created in LES POMPES FUNEBRES MINTEN were not found.
The main activity of LES POMPES FUNEBRES MINTEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LES POMPES FUNEBRES MINTEN is not available. You also can look at reviews of LES POMPES FUNEBRES MINTEN, open positions, location of LES POMPES FUNEBRES MINTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES POMPES FUNEBRES MINTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES POMPES FUNEBRES MINTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES POMPES FUNEBRES MINTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES POMPES FUNEBRES MINTEN, employees, financial statistics.