LATHOUWERS & MATHE?

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LATHOUWERS & MATHE?
Private companiesLegal Services • LATHOUWERS & MATHE?

Contactgegevens LATHOUWERS & MATHE?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LATHOUWERS & MATHE?: address, phone, fax, email, website, opening hours

LATHOUWERS & MATHE?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterstraat 46-48; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 49 17 27 (+32-089 49 17 27) 089 49 17 27 (+32-089 49 17 27)

Fax (fax): 089 49 17 45 (+32-089 49 17 45) 089 49 17 45 (+32-089 49 17 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LATHOUWERS & MATHE?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LATHOUWERS & MATHE?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LATHOUWERS & MATHE?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LATHOUWERS & MATHE?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LATHOUWERS & MATHE?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LATHOUWERS & MATHE?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LATHOUWERS & MATHE?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LATHOUWERS & MATHE?
Products information LATHOUWERS & MATHE?

BTW identificatienummer (tax): BE02416961669
Ondernemingsnummer: 8235046386
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LATHOUWERS & MATHE? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LATHOUWERS & MATHE?
(Get full report from official database of BE for LATHOUWERS & MATHE?)

Aanvulling soorten activiteiten voor LATHOUWERS & MATHE?
Addition kinds of activities for LATHOUWERS & MATHE?

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
704100. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij LATHOUWERS & MATHE?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LATHOUWERS & MATHE?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LATHOUWERS & MATHE?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LATHOUWERS & MATHE?. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

Zoek naar antwoorden van LATHOUWERS & MATHE? in sociale netwerken
Look for responds of LATHOUWERS & MATHE? in social networks

Lees alle opmerkingen voor LATHOUWERS & MATHE?. Laat een reactie achter voor LATHOUWERS & MATHE?. LATHOUWERS & MATHE? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LATHOUWERS & MATHE?. Leave a respond for LATHOUWERS & MATHE?. LATHOUWERS & MATHE? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LATHOUWERS & MATHE? op de google maps. Adres en contacten LATHOUWERS & MATHE?
Location of LATHOUWERS & MATHE? on the google maps. Address and contacts of LATHOUWERS & MATHE?

Andere gerelateerde bedrijven als come LATHOUWERS & MATHE? LATHOUWERS & MATHE?: Mailleux P | Paulis G | L. D'HOKER | Clam | De Cock H Matrijzen NV

Other related companies as LATHOUWERS & MATHE?: Mailleux P | Paulis G | L. D'HOKER | Clam | De Cock H Matrijzen NV

LATHOUWERS & MATHE? is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LATHOUWERS & MATHE?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02416961669. Het bedrijf LATHOUWERS & MATHE? bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 46-48; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in LATHOUWERS & MATHE? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LATHOUWERS & MATHE? is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LATHOUWERS & MATHE? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LATHOUWERS & MATHE?, openstaande posities, locatie van LATHOUWERS & MATHE? op de kaart.

LATHOUWERS & MATHE? is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LATHOUWERS & MATHE?, company assigned to the tax number BE02416961669. The company LATHOUWERS & MATHE? is located at the address: Kloosterstraat 46-48; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Funeral directors. Products created in LATHOUWERS & MATHE? were not found.
The main activity of LATHOUWERS & MATHE? is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LATHOUWERS & MATHE? is not available. You also can look at reviews of LATHOUWERS & MATHE?, open positions, location of LATHOUWERS & MATHE? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LATHOUWERS & MATHE?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LATHOUWERS & MATHE?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LATHOUWERS & MATHE?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LATHOUWERS & MATHE?, employees, financial statistics.