Fun茅railles Peereboom sprl (Les)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Fun茅railles Peereboom sprl (Les)
Private companiesCoal Mining • Fun茅railles Peereboom sprl (Les)

Contactgegevens Fun茅railles Peereboom sprl (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fun茅railles Peereboom sprl (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Fun茅railles Peereboom sprl (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route d'Amougies 29; 7750; Mont-de-l'Enclus (Anseroeul), België

Telefoon (phone): 069 45 60 98 (+32-069 45 60 98) 069 45 60 98 (+32-069 45 60 98)

Fax (fax): 069 45 60 99 (+32-069 45 60 99) 069 45 60 99 (+32-069 45 60 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fun茅railles Peereboom sprl (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fun茅railles Peereboom sprl (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fun茅railles Peereboom sprl (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fun茅railles Peereboom sprl (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fun茅railles Peereboom sprl (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fun茅railles Peereboom sprl (Les)
Products information Fun茅railles Peereboom sprl (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE03156341552
Ondernemingsnummer: 5006164550
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Fun茅railles Peereboom sprl (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fun茅railles Peereboom sprl (Les)
(Get full report from official database of BE for Fun茅railles Peereboom sprl (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Fun茅railles Peereboom sprl (Les)
Addition kinds of activities for Fun茅railles Peereboom sprl (Les)

283407. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
311107. Industriele lederen producten | Industrial leather products
349500. Draadveren | Wire springs
701104. Inns | Inns
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
44999903. vervoer per lichter | Lighterage

Werken bij Fun茅railles Peereboom sprl (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fun茅railles Peereboom sprl (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van Fun茅railles Peereboom sprl (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Fun茅railles Peereboom sprl (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Laat een reactie achter voor Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Fun茅railles Peereboom sprl (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Leave a respond for Fun茅railles Peereboom sprl (Les). Fun茅railles Peereboom sprl (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fun茅railles Peereboom sprl (Les) op de google maps. Adres en contacten Fun茅railles Peereboom sprl (Les)
Location of Fun茅railles Peereboom sprl (Les) on the google maps. Address and contacts of Fun茅railles Peereboom sprl (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Fun茅railles Peereboom sprl (Les) Fun茅railles Peereboom sprl (Les): FLPIDY GOURMET NV | Coiffure Diffusion | ALE GEER | RENE HEERWEGH | BAKKERIJ PETER PAN

Other related companies as Fun茅railles Peereboom sprl (Les): FLPIDY GOURMET NV | Coiffure Diffusion | ALE GEER | RENE HEERWEGH | BAKKERIJ PETER PAN

Fun茅railles Peereboom sprl (Les) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fun茅railles Peereboom sprl (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03156341552. Het bedrijf Fun茅railles Peereboom sprl (Les) bevindt zich op het adres: Route d'Amougies 29; 7750; Mont-de-l'Enclus (Anseroeul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Fun茅railles Peereboom sprl (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fun茅railles Peereboom sprl (Les) is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fun茅railles Peereboom sprl (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fun茅railles Peereboom sprl (Les), openstaande posities, locatie van Fun茅railles Peereboom sprl (Les) op de kaart.

Fun茅railles Peereboom sprl (Les) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fun茅railles Peereboom sprl (Les), company assigned to the tax number BE03156341552. The company Fun茅railles Peereboom sprl (Les) is located at the address: Route d'Amougies 29; 7750; Mont-de-l'Enclus (Anseroeul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. Products created in Fun茅railles Peereboom sprl (Les) were not found.
The main activity of Fun茅railles Peereboom sprl (Les) is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fun茅railles Peereboom sprl (Les) is not available. You also can look at reviews of Fun茅railles Peereboom sprl (Les), open positions, location of Fun茅railles Peereboom sprl (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fun茅railles Peereboom sprl (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fun茅railles Peereboom sprl (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fun茅railles Peereboom sprl (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fun茅railles Peereboom sprl (Les), employees, financial statistics.