FUNERAILLES CHARLES-QUINT

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FUNERAILLES CHARLES-QUINT

Contactgegevens FUNERAILLES CHARLES-QUINT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNERAILLES CHARLES-QUINT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNERAILLES CHARLES-QUINT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue A. et M. Hellinckx 21 Box 1; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 426 28 06 (+32-02 426 28 06) 02 426 28 06 (+32-02 426 28 06)

Fax (fax): 02 420 25 36 (+32-02 420 25 36) 02 420 25 36 (+32-02 420 25 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNERAILLES CHARLES-QUINT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNERAILLES CHARLES-QUINT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNERAILLES CHARLES-QUINT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNERAILLES CHARLES-QUINT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNERAILLES CHARLES-QUINT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNERAILLES CHARLES-QUINT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNERAILLES CHARLES-QUINT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNERAILLES CHARLES-QUINT
Products information FUNERAILLES CHARLES-QUINT

BTW identificatienummer (tax): BE04283538818
Ondernemingsnummer: 8040588378
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FUNERAILLES CHARLES-QUINT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNERAILLES CHARLES-QUINT
(Get full report from official database of BE for FUNERAILLES CHARLES-QUINT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNERAILLES CHARLES-QUINT
Addition kinds of activities for FUNERAILLES CHARLES-QUINT

2891. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
34969907. Garment hangers, gemaakt van aangekochte draad | Garment hangers, made from purchased wire
34999906. Boek eindigt, metaal | Book ends, metal
39140403. Ecclesiastische ware, geplateerd (alle metalen) | Ecclesiastical ware, plated (all metals)
39310301. fagotten | Bassoons
50840802. Kranen, industrieel | Cranes, industrial
51590202. paarden | Horses
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services

Werken bij FUNERAILLES CHARLES-QUINT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNERAILLES CHARLES-QUINT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNERAILLES CHARLES-QUINT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNERAILLES CHARLES-QUINT. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van FUNERAILLES CHARLES-QUINT in sociale netwerken
Look for responds of FUNERAILLES CHARLES-QUINT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNERAILLES CHARLES-QUINT. Laat een reactie achter voor FUNERAILLES CHARLES-QUINT. FUNERAILLES CHARLES-QUINT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNERAILLES CHARLES-QUINT. Leave a respond for FUNERAILLES CHARLES-QUINT. FUNERAILLES CHARLES-QUINT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNERAILLES CHARLES-QUINT op de google maps. Adres en contacten FUNERAILLES CHARLES-QUINT
Location of FUNERAILLES CHARLES-QUINT on the google maps. Address and contacts of FUNERAILLES CHARLES-QUINT

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNERAILLES CHARLES-QUINT FUNERAILLES CHARLES-QUINT: FLJAEGERSON NV | GARAGE PIRQUET | Klaes Robert | MARIA VERMEIREN | R. ORTHO SPORT

Other related companies as FUNERAILLES CHARLES-QUINT: FLJAEGERSON NV | GARAGE PIRQUET | Klaes Robert | MARIA VERMEIREN | R. ORTHO SPORT

FUNERAILLES CHARLES-QUINT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNERAILLES CHARLES-QUINT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04283538818. Het bedrijf FUNERAILLES CHARLES-QUINT bevindt zich op het adres: Rue A. et M. Hellinckx 21 Box 1; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in FUNERAILLES CHARLES-QUINT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUNERAILLES CHARLES-QUINT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNERAILLES CHARLES-QUINT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNERAILLES CHARLES-QUINT, openstaande posities, locatie van FUNERAILLES CHARLES-QUINT op de kaart.

FUNERAILLES CHARLES-QUINT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNERAILLES CHARLES-QUINT, company assigned to the tax number BE04283538818. The company FUNERAILLES CHARLES-QUINT is located at the address: Rue A. et M. Hellinckx 21 Box 1; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. Products created in FUNERAILLES CHARLES-QUINT were not found.
The main activity of FUNERAILLES CHARLES-QUINT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNERAILLES CHARLES-QUINT is not available. You also can look at reviews of FUNERAILLES CHARLES-QUINT, open positions, location of FUNERAILLES CHARLES-QUINT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNERAILLES CHARLES-QUINT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNERAILLES CHARLES-QUINT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNERAILLES CHARLES-QUINT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNERAILLES CHARLES-QUINT, employees, financial statistics.