Defrene J et Fils SPRL

Contactgegevens Defrene J et Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Defrene J et Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Defrene J et Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cour Lyon 2; 6200; Ch?telet, België

Telefoon (phone): 071 38 08 10 (+32-071 38 08 10) 071 38 08 10 (+32-071 38 08 10)

Fax (fax): 071 40 14 36 (+32-071 40 14 36) 071 40 14 36 (+32-071 40 14 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Defrene J et Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Defrene J et Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Defrene J et Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Defrene J et Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Defrene J et Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Defrene J et Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Defrene J et Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Defrene J et Fils SPRL
Products information Defrene J et Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05713409423
Ondernemingsnummer: 7473144531
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Defrene J et Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Defrene J et Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Defrene J et Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Defrene J et Fils SPRL
Addition kinds of activities for Defrene J et Fils SPRL

417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
20150102. Kip, verwerkt: ingeblikt | Chicken, processed: canned
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
57190502. Linens | Linens
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing

Werken bij Defrene J et Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Defrene J et Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Defrene J et Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Defrene J et Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Defrene J et Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Defrene J et Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Defrene J et Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Defrene J et Fils SPRL. Defrene J et Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Defrene J et Fils SPRL. Leave a respond for Defrene J et Fils SPRL. Defrene J et Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Defrene J et Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Defrene J et Fils SPRL
Location of Defrene J et Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Defrene J et Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Defrene J et Fils SPRL Defrene J et Fils SPRL: Ardennes Cl?tures | Maguy BVBA | O.C.G.A. | CEREMONIE ROGER | FE. CARTON CLAUDE & JOS?

Other related companies as Defrene J et Fils SPRL: Ardennes Cl?tures | Maguy BVBA | O.C.G.A. | CEREMONIE ROGER | FE. CARTON CLAUDE & JOS?

Defrene J et Fils SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Defrene J et Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05713409423. Het bedrijf Defrene J et Fils SPRL bevindt zich op het adres: Cour Lyon 2; 6200; Ch?telet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in Defrene J et Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Defrene J et Fils SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Defrene J et Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Defrene J et Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Defrene J et Fils SPRL op de kaart.

Defrene J et Fils SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Defrene J et Fils SPRL, company assigned to the tax number BE05713409423. The company Defrene J et Fils SPRL is located at the address: Cour Lyon 2; 6200; Ch?telet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. Products created in Defrene J et Fils SPRL were not found.
The main activity of Defrene J et Fils SPRL is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Defrene J et Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Defrene J et Fils SPRL, open positions, location of Defrene J et Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Defrene J et Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Defrene J et Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Defrene J et Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Defrene J et Fils SPRL, employees, financial statistics.