De Rop

Contactgegevens De Rop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Rop: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Rop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Magerstraat 110; 9420; Erpe-Mere (Mere), België

Telefoon (phone): 053 83 39 20 (+32-053 83 39 20) 053 83 39 20 (+32-053 83 39 20)

Fax (fax): +32 (57) 948-51-96 +32 (57) 948-51-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Rop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Rop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Rop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Rop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Rop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Rop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Rop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Rop
Products information De Rop

BTW identificatienummer (tax): BE04265960693
Ondernemingsnummer: 1765197753
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Ceremony cars

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Rop
(Get full report from official database of BE for De Rop)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Rop
Addition kinds of activities for De Rop

5441. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
27410404. Muziek, blad: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, sheet: publishing only, not printed on site
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates
79480102. Raceautomaten | Race car drivers
87320107. Advies onderzoek | Opinion research
87480202. Economisch adviseur | Economic consultant

Werken bij De Rop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Rop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Rop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Rop. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van De Rop in sociale netwerken
Look for responds of De Rop in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Rop. Laat een reactie achter voor De Rop. De Rop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Rop. Leave a respond for De Rop. De Rop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Rop op de google maps. Adres en contacten De Rop
Location of De Rop on the google maps. Address and contacts of De Rop

Andere gerelateerde bedrijven als come De Rop De Rop: PV. Sys BVBA | HAUTE COIFFURE LUC | Acanthe (L') | SOMVILLE | LAUMONIER

Other related companies as De Rop: PV. Sys BVBA | HAUTE COIFFURE LUC | Acanthe (L') | SOMVILLE | LAUMONIER

De Rop is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Rop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04265960693. Het bedrijf De Rop bevindt zich op het adres: Magerstraat 110; 9420; Erpe-Mere (Mere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Funeral directors. Lijst met producten zijn Ceremony cars.
De hoofdactiviteit van De Rop is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Rop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Rop, openstaande posities, locatie van De Rop op de kaart.

De Rop is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Rop, company assigned to the tax number BE04265960693. The company De Rop is located at the address: Magerstraat 110; 9420; Erpe-Mere (Mere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Funeral directors. List of products are Ceremony cars.
The main activity of De Rop is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Rop is not available. You also can look at reviews of De Rop, open positions, location of De Rop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Rop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Rop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Rop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Rop, employees, financial statistics.