CEREMONIEN HUIS JOZEF

Contactgegevens CEREMONIEN HUIS JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEREMONIEN HUIS JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEREMONIEN HUIS JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sinaaidorp 4; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai), België

Telefoon (phone): 03 772 44 35 (+32-03 772 44 35) 03 772 44 35 (+32-03 772 44 35)

Fax (fax): 03 772 35 33 (+32-03 772 35 33) 03 772 35 33 (+32-03 772 35 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEREMONIEN HUIS JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEREMONIEN HUIS JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEREMONIEN HUIS JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEREMONIEN HUIS JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEREMONIEN HUIS JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEREMONIEN HUIS JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEREMONIEN HUIS JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEREMONIEN HUIS JOZEF
Products information CEREMONIEN HUIS JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE09230407714
Ondernemingsnummer: 4307159423
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CEREMONIEN HUIS JOZEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEREMONIEN HUIS JOZEF
(Get full report from official database of BE for CEREMONIEN HUIS JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEREMONIEN HUIS JOZEF
Addition kinds of activities for CEREMONIEN HUIS JOZEF

01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
28429900. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites
42129903. Leveringsdienst, voertuig | Delivery service, vehicular
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec

Werken bij CEREMONIEN HUIS JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEREMONIEN HUIS JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEREMONIEN HUIS JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEREMONIEN HUIS JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van CEREMONIEN HUIS JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of CEREMONIEN HUIS JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEREMONIEN HUIS JOZEF. Laat een reactie achter voor CEREMONIEN HUIS JOZEF. CEREMONIEN HUIS JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEREMONIEN HUIS JOZEF. Leave a respond for CEREMONIEN HUIS JOZEF. CEREMONIEN HUIS JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEREMONIEN HUIS JOZEF op de google maps. Adres en contacten CEREMONIEN HUIS JOZEF
Location of CEREMONIEN HUIS JOZEF on the google maps. Address and contacts of CEREMONIEN HUIS JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come CEREMONIEN HUIS JOZEF CEREMONIEN HUIS JOZEF: W.S.C. MERELBEKE | VANDEWOESTIJNE | RAPHAEL SNAET | COIFFURE MARIE TH?R?SE | Depuydt Sarah

Other related companies as CEREMONIEN HUIS JOZEF: W.S.C. MERELBEKE | VANDEWOESTIJNE | RAPHAEL SNAET | COIFFURE MARIE TH?R?SE | Depuydt Sarah

CEREMONIEN HUIS JOZEF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CEREMONIEN HUIS JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09230407714. Het bedrijf CEREMONIEN HUIS JOZEF bevindt zich op het adres: Sinaaidorp 4; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 626,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in CEREMONIEN HUIS JOZEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEREMONIEN HUIS JOZEF is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEREMONIEN HUIS JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEREMONIEN HUIS JOZEF, openstaande posities, locatie van CEREMONIEN HUIS JOZEF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CEREMONIEN HUIS JOZEF is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CEREMONIEN HUIS JOZEF, company assigned to the tax number BE09230407714. The company CEREMONIEN HUIS JOZEF is located at the address: Sinaaidorp 4; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 626,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Funeral directors. Products created in CEREMONIEN HUIS JOZEF were not found.
The main activity of CEREMONIEN HUIS JOZEF is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CEREMONIEN HUIS JOZEF is not available. You also can look at reviews of CEREMONIEN HUIS JOZEF, open positions, location of CEREMONIEN HUIS JOZEF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEREMONIEN HUIS JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEREMONIEN HUIS JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEREMONIEN HUIS JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEREMONIEN HUIS JOZEF, employees, financial statistics.