GTI ELECTRO THIJS

Contactgegevens GTI ELECTRO THIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GTI ELECTRO THIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GTI ELECTRO THIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRY FORDLAAN 33; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89620800 (+32-89620800) 89620800 (+32-89620800)

Fax (fax): +32 (13) 945-42-37 +32 (13) 945-42-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GTI ELECTRO THIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GTI ELECTRO THIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GTI ELECTRO THIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GTI ELECTRO THIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GTI ELECTRO THIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GTI ELECTRO THIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GTI ELECTRO THIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GTI ELECTRO THIJS
Products information GTI ELECTRO THIJS

BTW identificatienummer (tax): BE07239410400
Ondernemingsnummer: 3817993164
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: PC, Portables, Information & Brochures, Serveurs, Primergy Servers, Lifebook.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens. Fujitsu Siemens. R茅parations and entretien de motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GTI ELECTRO THIJS
(Get full report from official database of BE for GTI ELECTRO THIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GTI ELECTRO THIJS
Addition kinds of activities for GTI ELECTRO THIJS

5087. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
24480301. Skids, wood | Skids, wood
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic
59410503. Windsurfen en zeilboten | Windsurfing and sailboarding equipment

Werken bij GTI ELECTRO THIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GTI ELECTRO THIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GTI ELECTRO THIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GTI ELECTRO THIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

Zoek naar antwoorden van GTI ELECTRO THIJS in sociale netwerken
Look for responds of GTI ELECTRO THIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GTI ELECTRO THIJS. Laat een reactie achter voor GTI ELECTRO THIJS. GTI ELECTRO THIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GTI ELECTRO THIJS. Leave a respond for GTI ELECTRO THIJS. GTI ELECTRO THIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GTI ELECTRO THIJS op de google maps. Adres en contacten GTI ELECTRO THIJS
Location of GTI ELECTRO THIJS on the google maps. Address and contacts of GTI ELECTRO THIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come GTI ELECTRO THIJS GTI ELECTRO THIJS: Stassijns | BOUCHERIE VERHOEVEN | HENRY | ALAIN DESSARD | ARDITO D

Other related companies as GTI ELECTRO THIJS: Stassijns | BOUCHERIE VERHOEVEN | HENRY | ALAIN DESSARD | ARDITO D

GTI ELECTRO THIJS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GTI ELECTRO THIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07239410400. Het bedrijf GTI ELECTRO THIJS bevindt zich op het adres: HENRY FORDLAAN 33; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Fujitsu Siemens. R茅parations and entretien de motos. Lijst met producten zijn Produits: PC, Portables, Information & Brochures, Serveurs, Primergy Servers, Lifebook..
De hoofdactiviteit van GTI ELECTRO THIJS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GTI ELECTRO THIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GTI ELECTRO THIJS, openstaande posities, locatie van GTI ELECTRO THIJS op de kaart.

GTI ELECTRO THIJS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GTI ELECTRO THIJS, company assigned to the tax number BE07239410400. The company GTI ELECTRO THIJS is located at the address: HENRY FORDLAAN 33; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fujitsu Siemens. Fujitsu Siemens. R茅parations and entretien de motos. List of products are Produits: PC, Portables, Information & Brochures, Serveurs, Primergy Servers, Lifebook..
The main activity of GTI ELECTRO THIJS is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GTI ELECTRO THIJS is not available. You also can look at reviews of GTI ELECTRO THIJS, open positions, location of GTI ELECTRO THIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GTI ELECTRO THIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GTI ELECTRO THIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GTI ELECTRO THIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GTI ELECTRO THIJS, employees, financial statistics.