JASA AUTOMATION

Contactgegevens JASA AUTOMATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JASA AUTOMATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

JASA AUTOMATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 106; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56419988 (+32-56419988) 56419988 (+32-56419988)

Fax (fax): +32 (11) 391-11-34 +32 (11) 391-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JASA AUTOMATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JASA AUTOMATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JASA AUTOMATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JASA AUTOMATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JASA AUTOMATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JASA AUTOMATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JASA AUTOMATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JASA AUTOMATION
Products information JASA AUTOMATION

BTW identificatienummer (tax): BE04743591308
Ondernemingsnummer: 2263702392
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Produits: PC, Serveurs, Portables, Information & Brochures, Lifebook, Primergy Servers.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JASA AUTOMATION
(Get full report from official database of BE for JASA AUTOMATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor JASA AUTOMATION
Addition kinds of activities for JASA AUTOMATION

808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
51590600. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products

Werken bij JASA AUTOMATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JASA AUTOMATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JASA AUTOMATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JASA AUTOMATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van JASA AUTOMATION in sociale netwerken
Look for responds of JASA AUTOMATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor JASA AUTOMATION. Laat een reactie achter voor JASA AUTOMATION. JASA AUTOMATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JASA AUTOMATION. Leave a respond for JASA AUTOMATION. JASA AUTOMATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JASA AUTOMATION op de google maps. Adres en contacten JASA AUTOMATION
Location of JASA AUTOMATION on the google maps. Address and contacts of JASA AUTOMATION

Andere gerelateerde bedrijven als come JASA AUTOMATION JASA AUTOMATION: STUDIO RIGOLE KORTRIJK | HUIS BERKVENS | J-J Men's | JOHAN VYT | Verheyen V

Other related companies as JASA AUTOMATION: STUDIO RIGOLE KORTRIJK | HUIS BERKVENS | J-J Men's | JOHAN VYT | Verheyen V

JASA AUTOMATION is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JASA AUTOMATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04743591308. Het bedrijf JASA AUTOMATION bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 106; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Produits: PC, Serveurs, Portables, Information & Brochures, Lifebook, Primergy Servers..
De hoofdactiviteit van JASA AUTOMATION is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JASA AUTOMATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JASA AUTOMATION, openstaande posities, locatie van JASA AUTOMATION op de kaart.

JASA AUTOMATION is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JASA AUTOMATION, company assigned to the tax number BE04743591308. The company JASA AUTOMATION is located at the address: ROESELARESTRAAT 106; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fujitsu Siemens. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: P茅riph茅riques, Ordinateurs.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Produits: PC, Serveurs, Portables, Information & Brochures, Lifebook, Primergy Servers..
The main activity of JASA AUTOMATION is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JASA AUTOMATION is not available. You also can look at reviews of JASA AUTOMATION, open positions, location of JASA AUTOMATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JASA AUTOMATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JASA AUTOMATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JASA AUTOMATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JASA AUTOMATION, employees, financial statistics.