Ticket Gebr BVBA

Contactgegevens Ticket Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ticket Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ticket Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strandlaan 33; 8670; Koksijde, België

Telefoon (phone): 058 51 11 52 (+32-058 51 11 52) 058 51 11 52 (+32-058 51 11 52)

Fax (fax): +32 (16) 549-83-67 +32 (16) 549-83-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ticket Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ticket Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ticket Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ticket Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ticket Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ticket Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ticket Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ticket Gebr BVBA
Products information Ticket Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03313995361
Ondernemingsnummer: 1382324218
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Ticket Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ticket Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Ticket Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ticket Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Ticket Gebr BVBA

349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
38250215. Geïntegreerde circuit testers | Integrated circuit testers
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats

Werken bij Ticket Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ticket Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ticket Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ticket Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Broodbakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van Ticket Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ticket Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ticket Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Ticket Gebr BVBA. Ticket Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ticket Gebr BVBA. Leave a respond for Ticket Gebr BVBA. Ticket Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ticket Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Ticket Gebr BVBA
Location of Ticket Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Ticket Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ticket Gebr BVBA Ticket Gebr BVBA: O.W.S. | BENELI HAARTOOI | Ceyssens H | M.J. LE MOULIN | JOHN WEVERS

Other related companies as Ticket Gebr BVBA: O.W.S. | BENELI HAARTOOI | Ceyssens H | M.J. LE MOULIN | JOHN WEVERS

Ticket Gebr BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ticket Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03313995361. Het bedrijf Ticket Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Strandlaan 33; 8670; Koksijde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuels. Producten gemaakt in Ticket Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ticket Gebr BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ticket Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ticket Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Ticket Gebr BVBA op de kaart.

Ticket Gebr BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ticket Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE03313995361. The company Ticket Gebr BVBA is located at the address: Strandlaan 33; 8670; Koksijde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuels. Products created in Ticket Gebr BVBA were not found.
The main activity of Ticket Gebr BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ticket Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Ticket Gebr BVBA, open positions, location of Ticket Gebr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ticket Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ticket Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ticket Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ticket Gebr BVBA, employees, financial statistics.