Heite Petroleum BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Heite Petroleum BVBA
Private companiesForestry • Heite Petroleum BVBA

Contactgegevens Heite Petroleum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heite Petroleum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heite Petroleum BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rozendaalstraat 50; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 05 68 (+32-057 20 05 68) 057 20 05 68 (+32-057 20 05 68)

Fax (fax): 057 21 94 64 (+32-057 21 94 64) 057 21 94 64 (+32-057 21 94 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heite Petroleum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heite Petroleum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heite Petroleum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heite Petroleum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heite Petroleum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heite Petroleum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heite Petroleum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heite Petroleum BVBA
Products information Heite Petroleum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02399658203
Ondernemingsnummer: 9510833740
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Heite Petroleum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heite Petroleum BVBA
(Get full report from official database of BE for Heite Petroleum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heite Petroleum BVBA
Addition kinds of activities for Heite Petroleum BVBA

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods

Werken bij Heite Petroleum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heite Petroleum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heite Petroleum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heite Petroleum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Heite Petroleum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Heite Petroleum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heite Petroleum BVBA. Laat een reactie achter voor Heite Petroleum BVBA. Heite Petroleum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heite Petroleum BVBA. Leave a respond for Heite Petroleum BVBA. Heite Petroleum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heite Petroleum BVBA op de google maps. Adres en contacten Heite Petroleum BVBA
Location of Heite Petroleum BVBA on the google maps. Address and contacts of Heite Petroleum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Heite Petroleum BVBA Heite Petroleum BVBA: GROEP ARGENTA | PLAETEVOET E | Berge H | Straetemans-Jutten Eliane | Sunparks NV

Other related companies as Heite Petroleum BVBA: GROEP ARGENTA | PLAETEVOET E | Berge H | Straetemans-Jutten Eliane | Sunparks NV

Heite Petroleum BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heite Petroleum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02399658203. Het bedrijf Heite Petroleum BVBA bevindt zich op het adres: Rozendaalstraat 50; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuels. Producten gemaakt in Heite Petroleum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heite Petroleum BVBA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heite Petroleum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heite Petroleum BVBA, openstaande posities, locatie van Heite Petroleum BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Heite Petroleum BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heite Petroleum BVBA, company assigned to the tax number BE02399658203. The company Heite Petroleum BVBA is located at the address: Rozendaalstraat 50; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuels. Products created in Heite Petroleum BVBA were not found.
The main activity of Heite Petroleum BVBA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Heite Petroleum BVBA is not available. You also can look at reviews of Heite Petroleum BVBA, open positions, location of Heite Petroleum BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heite Petroleum BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heite Petroleum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heite Petroleum BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heite Petroleum BVBA, employees, financial statistics.