Deso Petrol NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Deso Petrol NV
Private companiesTobacco Products • Deso Petrol NV

Contactgegevens Deso Petrol NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deso Petrol NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deso Petrol NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk Coiseaukaai 21; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 43 14 (+32-050 34 43 14) 050 34 43 14 (+32-050 34 43 14)

Fax (fax): 050 34 56 06 (+32-050 34 56 06) 050 34 56 06 (+32-050 34 56 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deso Petrol NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deso Petrol NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deso Petrol NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deso Petrol NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deso Petrol NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deso Petrol NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deso Petrol NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deso Petrol NV
Products information Deso Petrol NV

BTW identificatienummer (tax): BE02494964599
Ondernemingsnummer: 1769592285
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Oil products

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deso Petrol NV
(Get full report from official database of BE for Deso Petrol NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deso Petrol NV
Addition kinds of activities for Deso Petrol NV

132100. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
333499. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
01790000. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
20460106. Aardappelzetmeel | Potato starch
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government

Werken bij Deso Petrol NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deso Petrol NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deso Petrol NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deso Petrol NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Deso Petrol NV in sociale netwerken
Look for responds of Deso Petrol NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deso Petrol NV. Laat een reactie achter voor Deso Petrol NV. Deso Petrol NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deso Petrol NV. Leave a respond for Deso Petrol NV. Deso Petrol NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deso Petrol NV op de google maps. Adres en contacten Deso Petrol NV
Location of Deso Petrol NV on the google maps. Address and contacts of Deso Petrol NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Deso Petrol NV Deso Petrol NV: BUURTSLAGERS | Andro Keukens BVBA | GARAGE MARGINET | LIBRAIRIE DU G?RE | SERPENTIS BVBA

Other related companies as Deso Petrol NV: BUURTSLAGERS | Andro Keukens BVBA | GARAGE MARGINET | LIBRAIRIE DU G?RE | SERPENTIS BVBA

Deso Petrol NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deso Petrol NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02494964599. Het bedrijf Deso Petrol NV bevindt zich op het adres: Lodewijk Coiseaukaai 21; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Oil products.
De hoofdactiviteit van Deso Petrol NV is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deso Petrol NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deso Petrol NV, openstaande posities, locatie van Deso Petrol NV op de kaart.

Deso Petrol NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deso Petrol NV, company assigned to the tax number BE02494964599. The company Deso Petrol NV is located at the address: Lodewijk Coiseaukaai 21; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuels. List of products are Oil products.
The main activity of Deso Petrol NV is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Deso Petrol NV is not available. You also can look at reviews of Deso Petrol NV, open positions, location of Deso Petrol NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deso Petrol NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deso Petrol NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deso Petrol NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deso Petrol NV, employees, financial statistics.