BRANDSTOFFEN DEJAGERE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • BRANDSTOFFEN DEJAGERE
Private companiesInsurance Carriers • BRANDSTOFFEN DEJAGERE

Contactgegevens BRANDSTOFFEN DEJAGERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDSTOFFEN DEJAGERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDSTOFFEN DEJAGERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brouwerijstraat 69; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 21 37 71; 056 22 71 21 (+32-056 21 37 71; 056 22 71 21) 056 21 37 71; 056 22 71 21 (+32-056 21 37 71; 056 22 71 21)

Fax (fax): 056 22 71 21 (+32-056 22 71 21) 056 22 71 21 (+32-056 22 71 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDSTOFFEN DEJAGERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDSTOFFEN DEJAGERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDSTOFFEN DEJAGERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDSTOFFEN DEJAGERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDSTOFFEN DEJAGERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDSTOFFEN DEJAGERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDSTOFFEN DEJAGERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDSTOFFEN DEJAGERE
Products information BRANDSTOFFEN DEJAGERE

BTW identificatienummer (tax): BE09589385986
Ondernemingsnummer: 9696777343
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Firewood; Coal; Fuel oils; Oil products; Gas - Household

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE
(Get full report from official database of BE for BRANDSTOFFEN DEJAGERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE
Addition kinds of activities for BRANDSTOFFEN DEJAGERE

09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
09710102. Spel behouden | Game preserve
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
33540201. Pijp, geëxtrudeerd, aluminium | Pipe, extruded, aluminum

Werken bij BRANDSTOFFEN DEJAGERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDSTOFFEN DEJAGERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDSTOFFEN DEJAGERE. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van BRANDSTOFFEN DEJAGERE in sociale netwerken
Look for responds of BRANDSTOFFEN DEJAGERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE. Laat een reactie achter voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE. BRANDSTOFFEN DEJAGERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDSTOFFEN DEJAGERE. Leave a respond for BRANDSTOFFEN DEJAGERE. BRANDSTOFFEN DEJAGERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDSTOFFEN DEJAGERE op de google maps. Adres en contacten BRANDSTOFFEN DEJAGERE
Location of BRANDSTOFFEN DEJAGERE on the google maps. Address and contacts of BRANDSTOFFEN DEJAGERE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDSTOFFEN DEJAGERE BRANDSTOFFEN DEJAGERE: D. VAN WYMEERSCH | AUTAC | SIGRID NIJS | Deco-Stone | Zeevaert D茅sir茅e

Other related companies as BRANDSTOFFEN DEJAGERE: D. VAN WYMEERSCH | AUTAC | SIGRID NIJS | Deco-Stone | Zeevaert D茅sir茅e

BRANDSTOFFEN DEJAGERE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDSTOFFEN DEJAGERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09589385986. Het bedrijf BRANDSTOFFEN DEJAGERE bevindt zich op het adres: Brouwerijstraat 69; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Firewood; Coal; Fuel oils; Oil products; Gas - Household.
De hoofdactiviteit van BRANDSTOFFEN DEJAGERE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDSTOFFEN DEJAGERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDSTOFFEN DEJAGERE, openstaande posities, locatie van BRANDSTOFFEN DEJAGERE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRANDSTOFFEN DEJAGERE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDSTOFFEN DEJAGERE, company assigned to the tax number BE09589385986. The company BRANDSTOFFEN DEJAGERE is located at the address: Brouwerijstraat 69; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuels. List of products are Firewood; Coal; Fuel oils; Oil products; Gas - Household.
The main activity of BRANDSTOFFEN DEJAGERE is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDSTOFFEN DEJAGERE is not available. You also can look at reviews of BRANDSTOFFEN DEJAGERE, open positions, location of BRANDSTOFFEN DEJAGERE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDSTOFFEN DEJAGERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDSTOFFEN DEJAGERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDSTOFFEN DEJAGERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDSTOFFEN DEJAGERE, employees, financial statistics.