AVIA-BELGOMINE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • AVIA-BELGOMINE
Private companiesBusiness Services • AVIA-BELGOMINE

Contactgegevens AVIA-BELGOMINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVIA-BELGOMINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVIA-BELGOMINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moervaartkaai 12; 9042; Gent (Desteldonk), België

Telefoon (phone): 09 345 09 16 (+32-09 345 09 16) 09 345 09 16 (+32-09 345 09 16)

Fax (fax): 09 345 79 28 (+32-09 345 79 28) 09 345 79 28 (+32-09 345 79 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVIA-BELGOMINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVIA-BELGOMINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVIA-BELGOMINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVIA-BELGOMINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVIA-BELGOMINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVIA-BELGOMINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVIA-BELGOMINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVIA-BELGOMINE
Products information AVIA-BELGOMINE

BTW identificatienummer (tax): BE09725891113
Ondernemingsnummer: 9632232666
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Fuel oils; Oil products

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVIA-BELGOMINE
(Get full report from official database of BE for AVIA-BELGOMINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVIA-BELGOMINE
Addition kinds of activities for AVIA-BELGOMINE

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
16239906. Ondergrondse utilities contractor | Underground utilities contractor
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
20410106. Grahammeel | Graham flour
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores
79991407. Badmeester service | Lifeguard service

Werken bij AVIA-BELGOMINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVIA-BELGOMINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVIA-BELGOMINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVIA-BELGOMINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van AVIA-BELGOMINE in sociale netwerken
Look for responds of AVIA-BELGOMINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVIA-BELGOMINE. Laat een reactie achter voor AVIA-BELGOMINE. AVIA-BELGOMINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVIA-BELGOMINE. Leave a respond for AVIA-BELGOMINE. AVIA-BELGOMINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVIA-BELGOMINE op de google maps. Adres en contacten AVIA-BELGOMINE
Location of AVIA-BELGOMINE on the google maps. Address and contacts of AVIA-BELGOMINE

Andere gerelateerde bedrijven als come AVIA-BELGOMINE AVIA-BELGOMINE: ATELIERS CORNIL | WILLY GHILBERT | REMUE-MENINGES | VIDEO CLUB IVAN | TURNH. MIJ VR HUISVESTING

Other related companies as AVIA-BELGOMINE: ATELIERS CORNIL | WILLY GHILBERT | REMUE-MENINGES | VIDEO CLUB IVAN | TURNH. MIJ VR HUISVESTING

AVIA-BELGOMINE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVIA-BELGOMINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09725891113. Het bedrijf AVIA-BELGOMINE bevindt zich op het adres: Moervaartkaai 12; 9042; Gent (Desteldonk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Fuel oils; Oil products.
De hoofdactiviteit van AVIA-BELGOMINE is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVIA-BELGOMINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVIA-BELGOMINE, openstaande posities, locatie van AVIA-BELGOMINE op de kaart.

AVIA-BELGOMINE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVIA-BELGOMINE, company assigned to the tax number BE09725891113. The company AVIA-BELGOMINE is located at the address: Moervaartkaai 12; 9042; Gent (Desteldonk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuels. List of products are Fuel oils; Oil products.
The main activity of AVIA-BELGOMINE is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AVIA-BELGOMINE is not available. You also can look at reviews of AVIA-BELGOMINE, open positions, location of AVIA-BELGOMINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVIA-BELGOMINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVIA-BELGOMINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVIA-BELGOMINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVIA-BELGOMINE, employees, financial statistics.