ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV

Contactgegevens ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Kerkstraat 8A; 3650; Dilsen-Stokkem (Dilsen), België

Telefoon (phone): 089 75 59 43 (+32-089 75 59 43) 089 75 59 43 (+32-089 75 59 43)

Fax (fax): 089 75 35 68 (+32-089 75 35 68) 089 75 35 68 (+32-089 75 35 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV
Products information ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03056365966
Ondernemingsnummer: 1377380371
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Contractors - Groundwork; Coal

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV

334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
13890000. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
55999901. Dunebuggies | Dunebuggies
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation

Werken bij ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. Leave a respond for ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV. ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV
Location of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV: MODELBOUW DEKEYSER | HAIR-STYLE | Gigi H | AW EUROPE SA | LUC VAN DE MIEROP

Other related companies as ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV: MODELBOUW DEKEYSER | HAIR-STYLE | Gigi H | AW EUROPE SA | LUC VAN DE MIEROP

ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056365966. Het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV bevindt zich op het adres: Oude Kerkstraat 8A; 3650; Dilsen-Stokkem (Dilsen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Coal.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV op de kaart.

ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, company assigned to the tax number BE03056365966. The company ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV is located at the address: Oude Kerkstraat 8A; 3650; Dilsen-Stokkem (Dilsen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuels. List of products are Contractors - Groundwork; Coal.
The main activity of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, open positions, location of ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE ONDERNEMING PIJKELS NV, employees, financial statistics.