Windels Brandstoffen BVBA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Windels Brandstoffen BVBA
Private companiesNondepository Credit Institutions • Windels Brandstoffen BVBA

Contactgegevens Windels Brandstoffen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Windels Brandstoffen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Windels Brandstoffen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorwegstraat 2; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 051 30 24 57 (+32-051 30 24 57) 051 30 24 57 (+32-051 30 24 57)

Fax (fax): 051 31 95 20 (+32-051 31 95 20) 051 31 95 20 (+32-051 31 95 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Windels Brandstoffen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Windels Brandstoffen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Windels Brandstoffen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Windels Brandstoffen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Windels Brandstoffen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Windels Brandstoffen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Windels Brandstoffen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Windels Brandstoffen BVBA
Products information Windels Brandstoffen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07634643554
Ondernemingsnummer: 6963104248
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Coal

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Windels Brandstoffen BVBA
(Get full report from official database of BE for Windels Brandstoffen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Windels Brandstoffen BVBA
Addition kinds of activities for Windels Brandstoffen BVBA

208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
20999921. Azijn | Vinegar
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service

Werken bij Windels Brandstoffen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Windels Brandstoffen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Windels Brandstoffen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Windels Brandstoffen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van Windels Brandstoffen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Windels Brandstoffen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Windels Brandstoffen BVBA. Laat een reactie achter voor Windels Brandstoffen BVBA. Windels Brandstoffen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Windels Brandstoffen BVBA. Leave a respond for Windels Brandstoffen BVBA. Windels Brandstoffen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Windels Brandstoffen BVBA op de google maps. Adres en contacten Windels Brandstoffen BVBA
Location of Windels Brandstoffen BVBA on the google maps. Address and contacts of Windels Brandstoffen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Windels Brandstoffen BVBA Windels Brandstoffen BVBA: Loonen M | Centre Fran?ais-Nederlands | PAUL DENAYER | GAR SCHRAEPEN BVBA | BOUTTELISIER G.

Other related companies as Windels Brandstoffen BVBA: Loonen M | Centre Fran?ais-Nederlands | PAUL DENAYER | GAR SCHRAEPEN BVBA | BOUTTELISIER G.

Windels Brandstoffen BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Windels Brandstoffen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07634643554. Het bedrijf Windels Brandstoffen BVBA bevindt zich op het adres: Spoorwegstraat 2; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 126,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Coal.
De hoofdactiviteit van Windels Brandstoffen BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Windels Brandstoffen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Windels Brandstoffen BVBA, openstaande posities, locatie van Windels Brandstoffen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Windels Brandstoffen BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Windels Brandstoffen BVBA, company assigned to the tax number BE07634643554. The company Windels Brandstoffen BVBA is located at the address: Spoorwegstraat 2; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 126,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuel oils. List of products are Coal.
The main activity of Windels Brandstoffen BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Windels Brandstoffen BVBA is not available. You also can look at reviews of Windels Brandstoffen BVBA, open positions, location of Windels Brandstoffen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Windels Brandstoffen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Windels Brandstoffen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Windels Brandstoffen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Windels Brandstoffen BVBA, employees, financial statistics.