Mahieu J

Contactgegevens Mahieu J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mahieu J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mahieu J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nouvelle Route 336; 5621; Florennes (Morialm茅), België

Telefoon (phone): 071 68 83 44 (+32-071 68 83 44) 071 68 83 44 (+32-071 68 83 44)

Fax (fax): +32 (53) 345-76-69 +32 (53) 345-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mahieu J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mahieu J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mahieu J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mahieu J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mahieu J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mahieu J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mahieu J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mahieu J
Products information Mahieu J

BTW identificatienummer (tax): BE05911712646
Ondernemingsnummer: 5423645019
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Mahieu J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mahieu J
(Get full report from official database of BE for Mahieu J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mahieu J
Addition kinds of activities for Mahieu J

354899. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
48220101. Foto transmissie diensten | Photograph transmission services
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
73230000. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services

Werken bij Mahieu J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mahieu J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mahieu J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mahieu J. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Mahieu J in sociale netwerken
Look for responds of Mahieu J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mahieu J. Laat een reactie achter voor Mahieu J. Mahieu J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mahieu J. Leave a respond for Mahieu J. Mahieu J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mahieu J op de google maps. Adres en contacten Mahieu J
Location of Mahieu J on the google maps. Address and contacts of Mahieu J

Andere gerelateerde bedrijven als come Mahieu J Mahieu J: Rammeloo-Stehli VOF | BEENHOUWERIJ KEURSLAGER KRIS | Arcobel | Publirama NV | POTTEAU

Other related companies as Mahieu J: Rammeloo-Stehli VOF | BEENHOUWERIJ KEURSLAGER KRIS | Arcobel | Publirama NV | POTTEAU

Mahieu J is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mahieu J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05911712646. Het bedrijf Mahieu J bevindt zich op het adres: Nouvelle Route 336; 5621; Florennes (Morialm茅). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in Mahieu J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mahieu J is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mahieu J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mahieu J, openstaande posities, locatie van Mahieu J op de kaart.

Mahieu J is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mahieu J, company assigned to the tax number BE05911712646. The company Mahieu J is located at the address: Nouvelle Route 336; 5621; Florennes (Morialm茅). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuel oils. Products created in Mahieu J were not found.
The main activity of Mahieu J is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mahieu J is not available. You also can look at reviews of Mahieu J, open positions, location of Mahieu J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mahieu J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mahieu J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mahieu J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mahieu J, employees, financial statistics.