Kenis F NV

Contactgegevens Kenis F NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kenis F NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kenis F NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijkevorselseweg 5; 2340; Beerse, België

Telefoon (phone): 014 61 21 41 (+32-014 61 21 41) 014 61 21 41 (+32-014 61 21 41)

Fax (fax): 014 61 67 38 (+32-014 61 67 38) 014 61 67 38 (+32-014 61 67 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kenis F NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kenis F NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kenis F NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kenis F NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kenis F NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kenis F NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kenis F NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kenis F NV
Products information Kenis F NV

BTW identificatienummer (tax): BE06616210937
Ondernemingsnummer: 6195159912
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Lubricating compounds

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kenis F NV
(Get full report from official database of BE for Kenis F NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kenis F NV
Addition kinds of activities for Kenis F NV

2034. Uitgedroogde vruchten, groenten, soepen | Dehydrated fruits, vegetables, soups
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
32990306. pleisterwerk | Stucco
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij Kenis F NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kenis F NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kenis F NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kenis F NV. Looking for open vacancies in other companies

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Kenis F NV in sociale netwerken
Look for responds of Kenis F NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kenis F NV. Laat een reactie achter voor Kenis F NV. Kenis F NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kenis F NV. Leave a respond for Kenis F NV. Kenis F NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kenis F NV op de google maps. Adres en contacten Kenis F NV
Location of Kenis F NV on the google maps. Address and contacts of Kenis F NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kenis F NV Kenis F NV: Cambron B | DOMAINE DES AULNOYES | HERMAN VLASSENBROECK | HUIS PRAET-LINFA | Colpaert nv

Other related companies as Kenis F NV: Cambron B | DOMAINE DES AULNOYES | HERMAN VLASSENBROECK | HUIS PRAET-LINFA | Colpaert nv

Kenis F NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kenis F NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06616210937. Het bedrijf Kenis F NV bevindt zich op het adres: Rijkevorselseweg 5; 2340; Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Lubricating compounds.
De hoofdactiviteit van Kenis F NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kenis F NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kenis F NV, openstaande posities, locatie van Kenis F NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kenis F NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kenis F NV, company assigned to the tax number BE06616210937. The company Kenis F NV is located at the address: Rijkevorselseweg 5; 2340; Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuel oils. List of products are Lubricating compounds.
The main activity of Kenis F NV is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kenis F NV is not available. You also can look at reviews of Kenis F NV, open positions, location of Kenis F NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kenis F NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kenis F NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kenis F NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kenis F NV, employees, financial statistics.