GODIMA-GOOSSENS WALTER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GODIMA-GOOSSENS WALTER
Private companiesHealth Services • GODIMA-GOOSSENS WALTER

Contactgegevens GODIMA-GOOSSENS WALTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODIMA-GOOSSENS WALTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODIMA-GOOSSENS WALTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 81; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 711 09 69; 0475 85 98 72 (+32-03 711 09 69; 0475 85 98 72) 03 711 09 69; 0475 85 98 72 (+32-03 711 09 69; 0475 85 98 72)

Fax (fax): 03 771 27 34 (+32-03 771 27 34) 03 771 27 34 (+32-03 771 27 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODIMA-GOOSSENS WALTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODIMA-GOOSSENS WALTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODIMA-GOOSSENS WALTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODIMA-GOOSSENS WALTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODIMA-GOOSSENS WALTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODIMA-GOOSSENS WALTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODIMA-GOOSSENS WALTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODIMA-GOOSSENS WALTER
Products information GODIMA-GOOSSENS WALTER

BTW identificatienummer (tax): BE05097351074
Ondernemingsnummer: 8180938720
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GODIMA-GOOSSENS WALTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODIMA-GOOSSENS WALTER
(Get full report from official database of BE for GODIMA-GOOSSENS WALTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODIMA-GOOSSENS WALTER
Addition kinds of activities for GODIMA-GOOSSENS WALTER

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
503203. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
33170203. Pijpen, gesmeerd: gelaste, sluitgewricht of zware klinknagels | Pipes, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement

Werken bij GODIMA-GOOSSENS WALTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODIMA-GOOSSENS WALTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODIMA-GOOSSENS WALTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODIMA-GOOSSENS WALTER. Looking for open vacancies in other companies

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van GODIMA-GOOSSENS WALTER in sociale netwerken
Look for responds of GODIMA-GOOSSENS WALTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODIMA-GOOSSENS WALTER. Laat een reactie achter voor GODIMA-GOOSSENS WALTER. GODIMA-GOOSSENS WALTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODIMA-GOOSSENS WALTER. Leave a respond for GODIMA-GOOSSENS WALTER. GODIMA-GOOSSENS WALTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODIMA-GOOSSENS WALTER op de google maps. Adres en contacten GODIMA-GOOSSENS WALTER
Location of GODIMA-GOOSSENS WALTER on the google maps. Address and contacts of GODIMA-GOOSSENS WALTER

Andere gerelateerde bedrijven als come GODIMA-GOOSSENS WALTER GODIMA-GOOSSENS WALTER: Smits F | MUST FIREWORKS | ANDRE GREGOIRE | ANDRE KLEPPER | RUDI MOTTE

Other related companies as GODIMA-GOOSSENS WALTER: Smits F | MUST FIREWORKS | ANDRE GREGOIRE | ANDRE KLEPPER | RUDI MOTTE

GODIMA-GOOSSENS WALTER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODIMA-GOOSSENS WALTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05097351074. Het bedrijf GODIMA-GOOSSENS WALTER bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 81; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in GODIMA-GOOSSENS WALTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GODIMA-GOOSSENS WALTER is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODIMA-GOOSSENS WALTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODIMA-GOOSSENS WALTER, openstaande posities, locatie van GODIMA-GOOSSENS WALTER op de kaart.

GODIMA-GOOSSENS WALTER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODIMA-GOOSSENS WALTER, company assigned to the tax number BE05097351074. The company GODIMA-GOOSSENS WALTER is located at the address: Kasteelstraat 81; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fuel oils. Products created in GODIMA-GOOSSENS WALTER were not found.
The main activity of GODIMA-GOOSSENS WALTER is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GODIMA-GOOSSENS WALTER is not available. You also can look at reviews of GODIMA-GOOSSENS WALTER, open positions, location of GODIMA-GOOSSENS WALTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODIMA-GOOSSENS WALTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODIMA-GOOSSENS WALTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODIMA-GOOSSENS WALTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODIMA-GOOSSENS WALTER, employees, financial statistics.