Gilis-Gijsemberg BVBA

Contactgegevens Gilis-Gijsemberg BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gilis-Gijsemberg BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gilis-Gijsemberg BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan-Baptist Vinkstraat 13; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 759 65 57 (+32-02 759 65 57) 02 759 65 57 (+32-02 759 65 57)

Fax (fax): 02 759 65 57 (+32-02 759 65 57) 02 759 65 57 (+32-02 759 65 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gilis-Gijsemberg BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gilis-Gijsemberg BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gilis-Gijsemberg BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gilis-Gijsemberg BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gilis-Gijsemberg BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gilis-Gijsemberg BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gilis-Gijsemberg BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gilis-Gijsemberg BVBA
Products information Gilis-Gijsemberg BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09263366699
Ondernemingsnummer: 1448516845
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Gilis-Gijsemberg BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gilis-Gijsemberg BVBA
(Get full report from official database of BE for Gilis-Gijsemberg BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gilis-Gijsemberg BVBA
Addition kinds of activities for Gilis-Gijsemberg BVBA

2893. Drukinkt | Printing ink
3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
353600. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
27820301. Bibliotheekbinders, looseleaf | Library binders, looseleaf
28990300. Gelatine | Gelatin
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens

Werken bij Gilis-Gijsemberg BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gilis-Gijsemberg BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gilis-Gijsemberg BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gilis-Gijsemberg BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Werner Cornette

    Type: Zelfstandige activiteit

    W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van Gilis-Gijsemberg BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gilis-Gijsemberg BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gilis-Gijsemberg BVBA. Laat een reactie achter voor Gilis-Gijsemberg BVBA. Gilis-Gijsemberg BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gilis-Gijsemberg BVBA. Leave a respond for Gilis-Gijsemberg BVBA. Gilis-Gijsemberg BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gilis-Gijsemberg BVBA op de google maps. Adres en contacten Gilis-Gijsemberg BVBA
Location of Gilis-Gijsemberg BVBA on the google maps. Address and contacts of Gilis-Gijsemberg BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gilis-Gijsemberg BVBA Gilis-Gijsemberg BVBA: Star Shipping Agencies Antwerp NV | DOMS | Aniset S | Jacobs R | HERTZ

Other related companies as Gilis-Gijsemberg BVBA: Star Shipping Agencies Antwerp NV | DOMS | Aniset S | Jacobs R | HERTZ

Gilis-Gijsemberg BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gilis-Gijsemberg BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263366699. Het bedrijf Gilis-Gijsemberg BVBA bevindt zich op het adres: Jan-Baptist Vinkstraat 13; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in Gilis-Gijsemberg BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gilis-Gijsemberg BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gilis-Gijsemberg BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gilis-Gijsemberg BVBA, openstaande posities, locatie van Gilis-Gijsemberg BVBA op de kaart.

Gilis-Gijsemberg BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gilis-Gijsemberg BVBA, company assigned to the tax number BE09263366699. The company Gilis-Gijsemberg BVBA is located at the address: Jan-Baptist Vinkstraat 13; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuel oils. Products created in Gilis-Gijsemberg BVBA were not found.
The main activity of Gilis-Gijsemberg BVBA is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gilis-Gijsemberg BVBA is not available. You also can look at reviews of Gilis-Gijsemberg BVBA, open positions, location of Gilis-Gijsemberg BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gilis-Gijsemberg BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gilis-Gijsemberg BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gilis-Gijsemberg BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gilis-Gijsemberg BVBA, employees, financial statistics.