Devroede Zoning SPRL

Contactgegevens Devroede Zoning SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devroede Zoning SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devroede Zoning SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bertaimont 42; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 33 71 71 (+32-065 33 71 71) 065 33 71 71 (+32-065 33 71 71)

Fax (fax): 065 33 54 75 (+32-065 33 54 75) 065 33 54 75 (+32-065 33 54 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devroede Zoning SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devroede Zoning SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devroede Zoning SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devroede Zoning SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devroede Zoning SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devroede Zoning SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devroede Zoning SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devroede Zoning SPRL
Products information Devroede Zoning SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05229187011
Ondernemingsnummer: 5746368408
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Coal; Fuels

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devroede Zoning SPRL
(Get full report from official database of BE for Devroede Zoning SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devroede Zoning SPRL
Addition kinds of activities for Devroede Zoning SPRL

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
265599. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
783299. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec
24991008. Bakken: hout, rieten en bagasse | Trays: wood, wicker, and bagasse
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
79991603. Toeristengids | Tourist guide

Werken bij Devroede Zoning SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devroede Zoning SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devroede Zoning SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devroede Zoning SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van Devroede Zoning SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Devroede Zoning SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devroede Zoning SPRL. Laat een reactie achter voor Devroede Zoning SPRL. Devroede Zoning SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devroede Zoning SPRL. Leave a respond for Devroede Zoning SPRL. Devroede Zoning SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devroede Zoning SPRL op de google maps. Adres en contacten Devroede Zoning SPRL
Location of Devroede Zoning SPRL on the google maps. Address and contacts of Devroede Zoning SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Devroede Zoning SPRL Devroede Zoning SPRL: JANS | HALIN PATRICK | Réserve (La) | Catforrent SA | S. LINKER

Other related companies as Devroede Zoning SPRL: JANS | HALIN PATRICK | Réserve (La) | Catforrent SA | S. LINKER

Devroede Zoning SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devroede Zoning SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05229187011. Het bedrijf Devroede Zoning SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Bertaimont 42; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 830,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Coal; Fuels.
De hoofdactiviteit van Devroede Zoning SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devroede Zoning SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devroede Zoning SPRL, openstaande posities, locatie van Devroede Zoning SPRL op de kaart.

Devroede Zoning SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devroede Zoning SPRL, company assigned to the tax number BE05229187011. The company Devroede Zoning SPRL is located at the address: Rue de Bertaimont 42; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 830,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fuel oils. List of products are Coal; Fuels.
The main activity of Devroede Zoning SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Devroede Zoning SPRL is not available. You also can look at reviews of Devroede Zoning SPRL, open positions, location of Devroede Zoning SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devroede Zoning SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devroede Zoning SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devroede Zoning SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devroede Zoning SPRL, employees, financial statistics.