De Groof & Co BVBA

Contactgegevens De Groof & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groof & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groof & Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merelstraat 11; 2220; Heist-op-den-Berg (Hallaar), België

Telefoon (phone): 015 24 13 57; 015 24 29 57 (+32-015 24 13 57; 015 24 29 57) 015 24 13 57; 015 24 29 57 (+32-015 24 13 57; 015 24 29 57)

Fax (fax): +32 (51) 197-40-62 +32 (51) 197-40-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groof & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groof & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groof & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groof & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groof & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groof & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groof & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groof & Co BVBA
Products information De Groof & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08807434082
Ondernemingsnummer: 3493072509
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Oil products

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groof & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for De Groof & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groof & Co BVBA
Addition kinds of activities for De Groof & Co BVBA

239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
13899909. Opzetten en opslaan van zoutwater, olie en gasveld | Impounding and storing salt water, oil and gas field
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers

Werken bij De Groof & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groof & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groof & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groof & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van De Groof & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Groof & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groof & Co BVBA. Laat een reactie achter voor De Groof & Co BVBA. De Groof & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groof & Co BVBA. Leave a respond for De Groof & Co BVBA. De Groof & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groof & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten De Groof & Co BVBA
Location of De Groof & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of De Groof & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groof & Co BVBA De Groof & Co BVBA: Jemco S.A. | JEAN CLAES | GERARD NAEYAERT | NATHALIE DE SURAY | VANDENBERGHE W. & D.

Other related companies as De Groof & Co BVBA: Jemco S.A. | JEAN CLAES | GERARD NAEYAERT | NATHALIE DE SURAY | VANDENBERGHE W. & D.

De Groof & Co BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groof & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807434082. Het bedrijf De Groof & Co BVBA bevindt zich op het adres: Merelstraat 11; 2220; Heist-op-den-Berg (Hallaar). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Oil products.
De hoofdactiviteit van De Groof & Co BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groof & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groof & Co BVBA, openstaande posities, locatie van De Groof & Co BVBA op de kaart.

De Groof & Co BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groof & Co BVBA, company assigned to the tax number BE08807434082. The company De Groof & Co BVBA is located at the address: Merelstraat 11; 2220; Heist-op-den-Berg (Hallaar). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fuel oils. List of products are Oil products.
The main activity of De Groof & Co BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groof & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of De Groof & Co BVBA, open positions, location of De Groof & Co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groof & Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groof & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groof & Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groof & Co BVBA, employees, financial statistics.