COPPENS MAZOUT

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • COPPENS MAZOUT
Private companiesMotion Pictures • COPPENS MAZOUT

Contactgegevens COPPENS MAZOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPPENS MAZOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPPENS MAZOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westkapellestraat 450; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle), België

Telefoon (phone): 050 60 31 73 (+32-050 60 31 73) 050 60 31 73 (+32-050 60 31 73)

Fax (fax): +32 (86) 356-31-73 +32 (86) 356-31-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPPENS MAZOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPPENS MAZOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPPENS MAZOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPPENS MAZOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPPENS MAZOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPPENS MAZOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPPENS MAZOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPPENS MAZOUT
Products information COPPENS MAZOUT

BTW identificatienummer (tax): BE09016723632
Ondernemingsnummer: 6490692138
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in COPPENS MAZOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPPENS MAZOUT
(Get full report from official database of BE for COPPENS MAZOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPPENS MAZOUT
Addition kinds of activities for COPPENS MAZOUT

733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
20260201. Acidophilus melk | Acidophilus milk
20479902. Hondenvoer | Dog food
23990201. Horse dekens | Horse blankets
32419902. Natuurlijk cement | Natural cement

Werken bij COPPENS MAZOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPPENS MAZOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPPENS MAZOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPPENS MAZOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van COPPENS MAZOUT in sociale netwerken
Look for responds of COPPENS MAZOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPPENS MAZOUT. Laat een reactie achter voor COPPENS MAZOUT. COPPENS MAZOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPPENS MAZOUT. Leave a respond for COPPENS MAZOUT. COPPENS MAZOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPPENS MAZOUT op de google maps. Adres en contacten COPPENS MAZOUT
Location of COPPENS MAZOUT on the google maps. Address and contacts of COPPENS MAZOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come COPPENS MAZOUT COPPENS MAZOUT: PUBLI CITY SIGNS | PEARLE OPTICIENS | BELING & ASSOCI?S | Anca-Tech nv | Datastat Belgium

Other related companies as COPPENS MAZOUT: PUBLI CITY SIGNS | PEARLE OPTICIENS | BELING & ASSOCI?S | Anca-Tech nv | Datastat Belgium

COPPENS MAZOUT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPPENS MAZOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09016723632. Het bedrijf COPPENS MAZOUT bevindt zich op het adres: Westkapellestraat 450; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in COPPENS MAZOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COPPENS MAZOUT is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPPENS MAZOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPPENS MAZOUT, openstaande posities, locatie van COPPENS MAZOUT op de kaart.

COPPENS MAZOUT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPPENS MAZOUT, company assigned to the tax number BE09016723632. The company COPPENS MAZOUT is located at the address: Westkapellestraat 450; 8300; Knokke-Heist (Westkapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fuel oils. Products created in COPPENS MAZOUT were not found.
The main activity of COPPENS MAZOUT is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COPPENS MAZOUT is not available. You also can look at reviews of COPPENS MAZOUT, open positions, location of COPPENS MAZOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPPENS MAZOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPPENS MAZOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPPENS MAZOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPPENS MAZOUT, employees, financial statistics.