BESSEMANS ROMAIN

Contactgegevens BESSEMANS ROMAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BESSEMANS ROMAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BESSEMANS ROMAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 257; 3800; BRUSTEM, België

Telefoon (phone): 011 68 73 75; 0475 72 51 07 (+32-011 68 73 75; 0475 72 51 07) 011 68 73 75; 0475 72 51 07 (+32-011 68 73 75; 0475 72 51 07)

Fax (fax): 011 68 24 08 (+32-011 68 24 08) 011 68 24 08 (+32-011 68 24 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BESSEMANS ROMAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BESSEMANS ROMAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BESSEMANS ROMAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BESSEMANS ROMAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BESSEMANS ROMAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BESSEMANS ROMAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BESSEMANS ROMAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BESSEMANS ROMAIN
Products information BESSEMANS ROMAIN

BTW identificatienummer (tax): BE04360443115
Ondernemingsnummer: 7370422363
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Tree work - Lopping & felling

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BESSEMANS ROMAIN
(Get full report from official database of BE for BESSEMANS ROMAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BESSEMANS ROMAIN
Addition kinds of activities for BESSEMANS ROMAIN

305201. Tuinslang | Rubber hose
451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
01399900. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance

Werken bij BESSEMANS ROMAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BESSEMANS ROMAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BESSEMANS ROMAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BESSEMANS ROMAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

Zoek naar antwoorden van BESSEMANS ROMAIN in sociale netwerken
Look for responds of BESSEMANS ROMAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BESSEMANS ROMAIN. Laat een reactie achter voor BESSEMANS ROMAIN. BESSEMANS ROMAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BESSEMANS ROMAIN. Leave a respond for BESSEMANS ROMAIN. BESSEMANS ROMAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BESSEMANS ROMAIN op de google maps. Adres en contacten BESSEMANS ROMAIN
Location of BESSEMANS ROMAIN on the google maps. Address and contacts of BESSEMANS ROMAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BESSEMANS ROMAIN BESSEMANS ROMAIN: FLDIDDEN SA | Scharre W | LIBRAIRIE DE LA MOTTE | L. NYSEN | Maison du Bureau et du GSM SPRL

Other related companies as BESSEMANS ROMAIN: FLDIDDEN SA | Scharre W | LIBRAIRIE DE LA MOTTE | L. NYSEN | Maison du Bureau et du GSM SPRL

BESSEMANS ROMAIN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BESSEMANS ROMAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04360443115. Het bedrijf BESSEMANS ROMAIN bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 257; 3800; BRUSTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Tree work - Lopping & felling.
De hoofdactiviteit van BESSEMANS ROMAIN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BESSEMANS ROMAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BESSEMANS ROMAIN, openstaande posities, locatie van BESSEMANS ROMAIN op de kaart.

BESSEMANS ROMAIN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BESSEMANS ROMAIN, company assigned to the tax number BE04360443115. The company BESSEMANS ROMAIN is located at the address: LUIKERSTEENWEG 257; 3800; BRUSTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuel oils. List of products are Tree work - Lopping & felling.
The main activity of BESSEMANS ROMAIN is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BESSEMANS ROMAIN is not available. You also can look at reviews of BESSEMANS ROMAIN, open positions, location of BESSEMANS ROMAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BESSEMANS ROMAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BESSEMANS ROMAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BESSEMANS ROMAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BESSEMANS ROMAIN, employees, financial statistics.