FIRMIN VERLAENEN

Contactgegevens FIRMIN VERLAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRMIN VERLAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRMIN VERLAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ATTENHOVENSTRAAT 221; 3404; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11881656 (+32-11881656) 11881656 (+32-11881656)

Fax (fax): +32 (2) 527-95-66 +32 (2) 527-95-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRMIN VERLAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRMIN VERLAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRMIN VERLAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRMIN VERLAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRMIN VERLAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRMIN VERLAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRMIN VERLAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRMIN VERLAENEN
Products information FIRMIN VERLAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE02120880126
Ondernemingsnummer: 4065185546
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FIRMIN VERLAENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRMIN VERLAENEN
(Get full report from official database of BE for FIRMIN VERLAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRMIN VERLAENEN
Addition kinds of activities for FIRMIN VERLAENEN

16290110. Marine constructie | Marine construction
22110403. katoenflanel | Flannelette
22111300. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
36440203. Terminal boards | Terminal boards
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric

Werken bij FIRMIN VERLAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRMIN VERLAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRMIN VERLAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRMIN VERLAENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van FIRMIN VERLAENEN in sociale netwerken
Look for responds of FIRMIN VERLAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRMIN VERLAENEN. Laat een reactie achter voor FIRMIN VERLAENEN. FIRMIN VERLAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRMIN VERLAENEN. Leave a respond for FIRMIN VERLAENEN. FIRMIN VERLAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRMIN VERLAENEN op de google maps. Adres en contacten FIRMIN VERLAENEN
Location of FIRMIN VERLAENEN on the google maps. Address and contacts of FIRMIN VERLAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRMIN VERLAENEN FIRMIN VERLAENEN: Koelman Eric | White Spirit SPRL | JEAN-BENOIT MASSART | Vandewalle A | Zevende Hemel

Other related companies as FIRMIN VERLAENEN: Koelman Eric | White Spirit SPRL | JEAN-BENOIT MASSART | Vandewalle A | Zevende Hemel

FIRMIN VERLAENEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRMIN VERLAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02120880126. Het bedrijf FIRMIN VERLAENEN bevindt zich op het adres: ATTENHOVENSTRAAT 221; 3404; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruitteelt; Slagers. Producten gemaakt in FIRMIN VERLAENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIRMIN VERLAENEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRMIN VERLAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRMIN VERLAENEN, openstaande posities, locatie van FIRMIN VERLAENEN op de kaart.

FIRMIN VERLAENEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIRMIN VERLAENEN, company assigned to the tax number BE02120880126. The company FIRMIN VERLAENEN is located at the address: ATTENHOVENSTRAAT 221; 3404; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruitteelt; Slagers. Products created in FIRMIN VERLAENEN were not found.
The main activity of FIRMIN VERLAENEN is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRMIN VERLAENEN is not available. You also can look at reviews of FIRMIN VERLAENEN, open positions, location of FIRMIN VERLAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRMIN VERLAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRMIN VERLAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRMIN VERLAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRMIN VERLAENEN, employees, financial statistics.