FLDEVA-KORT NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLDEVA-KORT NV
Private companiesCommunications • FLDEVA-KORT NV

Contactgegevens FLDEVA-KORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEVA-KORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEVA-KORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogledestr. 92 8610 Kortemark - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-57-57-00 32-51-57-57-00

Fax (fax): 32-51-57-57-99 32-51-57-57-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEVA-KORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEVA-KORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEVA-KORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEVA-KORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEVA-KORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEVA-KORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEVA-KORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEVA-KORT NV
Products information FLDEVA-KORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02745727539
Ondernemingsnummer: 1995086669
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLDEVA-KORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEVA-KORT NV
(Get full report from official database of BE for FLDEVA-KORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEVA-KORT NV
Addition kinds of activities for FLDEVA-KORT NV

01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
17990700. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij FLDEVA-KORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEVA-KORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEVA-KORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEVA-KORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van FLDEVA-KORT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDEVA-KORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEVA-KORT NV. Laat een reactie achter voor FLDEVA-KORT NV. FLDEVA-KORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEVA-KORT NV. Leave a respond for FLDEVA-KORT NV. FLDEVA-KORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEVA-KORT NV op de google maps. Adres en contacten FLDEVA-KORT NV
Location of FLDEVA-KORT NV on the google maps. Address and contacts of FLDEVA-KORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEVA-KORT NV FLDEVA-KORT NV: Gandibleux M F | A. DE HENNAULT | K. GILIS | Brants C | Van de Poel Jozef

Other related companies as FLDEVA-KORT NV: Gandibleux M F | A. DE HENNAULT | K. GILIS | Brants C | Van de Poel Jozef

FLDEVA-KORT NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEVA-KORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02745727539. Het bedrijf FLDEVA-KORT NV bevindt zich op het adres: Hoogledestr. 92 8610 Kortemark - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLDEVA-KORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEVA-KORT NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEVA-KORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEVA-KORT NV, openstaande posities, locatie van FLDEVA-KORT NV op de kaart.

FLDEVA-KORT NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDEVA-KORT NV, company assigned to the tax number BE02745727539. The company FLDEVA-KORT NV is located at the address: Hoogledestr. 92 8610 Kortemark - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLDEVA-KORT NV were not found.
The main activity of FLDEVA-KORT NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEVA-KORT NV is not available. You also can look at reviews of FLDEVA-KORT NV, open positions, location of FLDEVA-KORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEVA-KORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEVA-KORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEVA-KORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEVA-KORT NV, employees, financial statistics.